AnaSayfa / Genel / Kahve falında havluyla dolaşmak

Kahve falında havluyla dolaşmak

Kahve falında havluyla dolaşmak işlerin her geçen gün daha kötü bir hal alacağına, hayatının ve düzenin bu nedenlerden ötürü adeta alt üst olacağına, hayali kurulan bir şeye el birliği ile ulaşılacağına, yaptığı çalışmaların çok büyük bazı sorunlar yüzünden pek yarar sağlamayacağına, kendisinin sahip olacağı şans sayesinde başkalarının da kendisi sayesinde nasipleneceğine ve mutlu olacağına, yanlış bir karar vereceği için  eline geçen fırsatları kaçıracağına, istediği makama geleceğine, arzularına, dileklerine ve de hayallerine kavuşacağına, eğitim hayatında da ileri gideceğine ve çok mutlu olacağına yorulur.

Kahve falında havluyla dolaşmak gördüyseniz:

  • Çok fazla hassas düşünmemeli yapılan güzelliklere izin vermelisiniz.

Kahve falında havluyla dolaşmak eş ve evlat sahibi olacağına aynı zamanda ailesini de iyi şartlarda yaşatacak bir mesleği ifa edeceğine, hayırlı ve dürüst bir kişi ile evlilik yoluna girileceğine rivayet eder.

Kahve falında banyo havlusuyla dolaşmak çok büyük bir ferahlık duygusu yaşayacağına, tüm sıkıntıların, dertlerin ve sorunların biteceğine yorulur.

Kahve falında okulda dolaşmak büyük önlemler almasına ve çok geniş çaplı yatırımlar yapmasına rağmen karşılık olarak çok küçük bir kazanç elde edeceğine, girilen her işte aynı açmazla karşılaşılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sevdiğinle dolaşmak zorlukların biteceğine, zararların telafi edileceğine, yeni bir işe geçiş yapılacağına, sıkıntıların ve sorunların çok kısa zamanda sona ereceğine, eşler arasında yaşanan tartışmaların kısa süre sonra sevgi ile son bulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sütyenle dolaşmak kendisine sorun olarak aldığı şeyleri kısa zaman içinde düzelterek ortadan kaldıracağına, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, hayırlı bazı kişiler ile yeni projelere girmek için ortaklık kuracağına tabir olunur.

Kahve falında gece mezarlıkta dolaşmak iş hayatındaki ve aile hayatındaki huzuru kaybedeceğine, iş hayatı içinde zor zamanlar geçirileceğine, sağlıkla ilgili olarak bir sorun yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında dağlarda dolaşmak yanlış kişilere denk geleceğine, kazanılan paraların hayır için kullanılacağına ve çok mutlu bir hayat sürüleceğine inanılır.

Kahve falında pazarı dolaşmak atılacak adımlar ve ortaya konulacak projeler sayesinde çok büyük kazanç elde edileceğine, haneye bolluk ve bereket geleceğine, zor bir durumdan çok kolay bir şekilde çıkılacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir