AnaSayfa / Genel / Kahve falında mezarlıkta dolaşmak

Kahve falında mezarlıkta dolaşmak

Kahve falında mezarlıkta dolaşmak bundan sonra canın her çektiğine ulaşacağına, iş güç konusunda birçok karar verileceğine, hanesine güneş doğacağına, rızkın ve kazancın artacağına, dünya nimetlerinin de daha verimli ve daha çeşitli hale geleceğine, uzun yıllar boyunca fal sahibi ile bu kişi arasındaki sevgi bağının ve yanısıra saygının devam edeceğine, daha sonra iş hayatına tekrar dönüleceğine, problemlerini çözeceğine, kötülüklere gözünü kapatmaya alamet eder.

Kahve falında mezarlıkta dolaşmak gördüyseniz:

  • Karşı cins ilişkilerinin dışında da insanlardan bencilce yaklaşımlar görebilir, artniyetli tavırlarla karşılaşabilirsiniz.

Kahve falında mezarlık içinde dolaşmak kızgınlıkların ve kırgınlıkların biteceğine ve hasreti çekilen bir kişiye kavuşulacağına, karşısına çıkan engelleri çok zorluk çekmeden kısa bir zaman içinde atlatacağına, eline geçen fırsatları başarılı ve büyük kazanç sağlayacak şekilde kullanacağına ve çok rahat edeceği bir döneme gireceğine işarettir.

Kahve falında mezarların arasında dolaşmak korkularının ve hastalıklarının kalmayacağına, kendisini işine veremeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında mezarda dolaşmak sürpriz ve müjdeli olaylar yaşayacağına, işlerin her zamankinden daha iyi bir şekilde ilerleyeceğine, hayat içinde yeni bir sayfa açılacağına alamet eder.

Kahve falında gece mezarlıkta dolaşmak gıybette konuşmalar yapmak yüzünden günaha düşeceğine, inancına hep sadık kalarak yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında mezarlıkta dolaşmak karlı ortaklıklara gireceğine, kısa süre içinde dünyaevine girileceğine, hem aileye hem vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olunacağına delalet eder.

Kahve falında mezarlık dolaşmak uzun bir süreden beri kötü giden işlerinin yakın bir zaman içinde çok büyük ve hayırlı kazançlar getirir hale geleceğine, çareyi başka yerlerde arayacağına alamet eder.

Kahve falında mezar dolaşmak toplum içinde daha oturaklı davranacağına, korkuların ve kaygıların yakın zamanda ortadan kalkacağına işarettir.

Kahve falında elinde bıçakla dolaşmak uzun zamandan beri rahatsız olduğu hastalıktan kurtulacağına ve yaşanan stres ve üzüntünün yakında sonuna gelineceğine, dargınların barışacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir