AnaSayfa / Genel / Kahve falında buğday tarlasında dolaşmak

Kahve falında buğday tarlasında dolaşmak

Kahve falında buğday tarlasında dolaşmak umudun kesildiği birçok şeye uzun bir uğraş sonucunda ulaşılacağına, üzüntülerinden kurtulacağına, kendisine zarar vermek isteyenlerin kendi dertlerine düşeceklerine ve yakın zamanda hayatında çok daha hayırlı bazı olayların yaşanacağına, deyim yerindeyse kendini tüy gibi hafif hissedeceğine, borçlarını kolaylıkla ödeme şansı elde edeceğine, yeni gelir kaynaklarına ulaşacağına, kendisine hayır getirmeyecek işlere gireceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına, uzun zamandan beri ödenemeyen borçların ödeneceğine, bazı radikal kararlar alınacağına, ağız tadı ile yaşanacağına, sağlık sorunlarının uzaklaşması ile kişinin keyfinin yerine geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında buğday tarlasında dolaşmak gördüyseniz:

  • Çok ümit verici gelişmeler olmasına rağmen tatmin edici sonuçlar alabilmeniz şimdilik biraz zor olabilir.

Kahve falında buğday tarlasında dolaşmak sıkıntıdan kurtulmak için ettiği duaların da kabul olacağına, iş ve ev değişikliğine yorumlanırken, doğan bebek güzel ise gelişmelerin olumlu olacağına delalet eder.

Kahve falında tarlada dolaşmak elde etmek istediği başarıyı ve zaferi elde edeceğine, hedeflerini tabir yerindeyse on ikiden vuracağına, sevdiği kişilere sürprizler yapacağına delalet eder.

Kahve falında tarlaya buğday ekmek adının lekelemek için kurulmuş kumpaslardan kendini temize çıkaracağına, zahmet verecek bir durumun ortasında kalınacağına alamet eder.

Kahve falında tarlaya buğday koymak çıkan bazı dedikodular yüzünden kötüye giden evliliğin düze çıkması için uzun uğraşlar verileceğine, günden güne daha artan başarılar kazanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sarı buğday tarlası görmek atılacak adımın tüm hayatını değiştireceğine, sevilen kişilerle iş konusunda bir birlik kurulacağına tabir olunur.

Kahve falında buğday tarlasında uçmak sevdiği kişilerden bulacağı maddi ve manevi yardımları bu akrabasının sorununu çözmek için kullanacağına, çok sevdiği kişilerden biri ile gireceği bir projeyi çok iyi yerlere getireceğine işarettir.

Kahve falında hasat edilmiş buğday tarlası görmek duygularının karşılıklı olacağına, iç dünyasının güzelleşeceğine, hayatındaki tüm zorlukların gelip geçici olacağına delalet eder.

Kahve falında tarlada buğday görmek isteklerinde herhangi bir engelle ya da problemle karşılaşmadan gönlünce başarılar elde edeceğine, ağır bir hastalık ile uğraşıldığını duyacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir