AnaSayfa / Genel / Kahve falında arabayla dolaşmak

Kahve falında arabayla dolaşmak

Kahve falında arabayla dolaşmak kararlar alacağına, yaşamına farklı bir yön vereceğine, dost sanılan kişilerin, düşman olduklarının anlaşılacağına, rütbe edineceğine, yaşanan hastalıkların sona ereceğine, yoğun duygular yaşayacağına, heyecanlanacağı olaylarla karşılaşacağına, hareketli ve hoş günler geçireceğine, sevdiği bir kişinin, insanlara karşı kötü şeyler yapacağına, insanları hak yoluna çağıracağına, iş hayatında çok büyük ve hayırlı kazanç getirecek işlere imza atacağına, hanesinde ve işyerinde bolluk ve bereketin hâkim olacağına ve büyük bir huzur ve mutluluk döneminin geleceğine, sorunların sürekli artacağına yorulmaktadır.

Kahve falında arabayla dolaşmak gördüyseniz:

  • Egonuzu anlaşılması gereken konulardan ya da pazarlıklardan uzak tutmalısınız.

Kahve falında arabayla dolaşmak psikolojisini bozmayan fal sahibinin her kötülükte bir fırsat göreceğine, sorunların yakın zaman içinde biteceğine, sıkıntıların kısa zaman içinde sona ereceğine, aşk hayatında uzun zamandan beri kapalı olan kalbin açılacağına inanılır.

Kahve falında mezarda dolaşmak deyim yerindeyse kişinin koltuklarının kabaracağına, zenginliğe sahip olunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında dağda dolaşmak sevdiği bir kişi ile yakın zaman içinde dünyaevine gireceğine, sevdiği kişiler ile sevinçli günler yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında uçurumda dolaşmak uzun zamandan beri kafasında kurduğu projelerin gerçekleştirilemeyeceğine, çocuklarıyla gurur duyacağı pek çok başarıya şahit olacağına inanılır.

Kahve falında kırlarda dolaşmak işlerini çok iyi yerlere getireceğine, elinde bulunan kazancın kendisine çok yeni kapılar açacağına, tüm sıkıntıları, dertleri ve üzüntüleri göğüsleme kudretine ve gücüne sahip olacağına tabir olunur.

Kahve falında parkta dolaşmak kalbini sıkan durumların ortadan kalkacağına, bir sebeple gerek iş hayatında gerekse de aile hayatında çok zor zamanlar geçirileceğine, zarar getirebilecek bir işten az da olsa bir kazanç elde ederek çıkılacağına yorulur.

Kahve falında bahçede dolaşmak bunun için gereken tüm imkânları elde edeceğine, huzur kaçıran olayların sona ereceğine rivayet eder.

Kahve falında ayakkabısız dolaşmak etrafındaki bazı insanlar tarafından ihanete uğrayacağına, kazandığı başarılar ve geldiği mevkiden ötürü kendisini çekemeyen insanlar tarafından üzücü olayların içine çekilmek isteneceğine, çaresizliğinin ve yalnızlığının da sonunun geleceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir