AnaSayfa / Genel / Kahve falında karanlıkta dolaşmak

Kahve falında karanlıkta dolaşmak

Kahve falında karanlıkta dolaşmak bunun da aşk hayatına olumlu yönde etki edeceğine, imkânlarının azalacağına, geçiminin zorlaşacağına, hayatında yokluğun başgöstereceğine, maddi ve manevi olarak zarar görüleceğine, kötü haberler alınacağına, çok büyük ve güzel gelişmelerin yaşanacağına, kimseyle konuşmayacağına, keyfinin, huzurunun ve neşesinin de yerine geleceğine, rahat bir hayata başlayacağına, sorunlarının iş konusunda büyük deneyimlere sahip bir kimseden alacağı yardım sayesinde çözüleceğine rivayet eder.

Kahve falında karanlıkta dolaşmak gördüyseniz:

  • Sizin fikirlerinizi açıklamanız gerekebilir.

Kahve falında karanlıkta dolaşmak özellikle küskünlükler söz konusuysa barış sağlanacağına, işlerinin yolunda gideceğine, şansının bahtının açılacağına işaret eder.

Kahve falında yeşillikte dolaşmak yeni yeni fırsatlara sahip olunacağına, aile hayatı içinde bazı güzel gelişmelerin yaşanacağına ve çok hayırlı ve güzel olayların yakın bir zaman içinde gerçekleşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında evden eve dolaşmak işlerin rast gideceğine, ticaretin açılacağına, tüm lüksünden bir süre fedakârlık yapmak zorunda kalacağına rivayet eder.

Kahve falında elele dolaşmak hayal edilen herşeye kavuşulacağına, sorunların tamamen biteceğine, herkesin sanki imkânsız gibi gördüğü işlerde muvaffak olacağına bu sayede hem itibar hem de kazanç elde edeceğine tabir olunur.

Kahve falında yorganla dolaşmak çok riskli işlerin altından kolayca kalkacağına, zor günlerde insanlara yardım edeceğine, bolluk içinde yaşamanın keyfini süreceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sevgiliyle dolaşmak isteklerine ve hayallerine kavuşacağına, çok büyük ve kötü durumlardan zarar görmeden çıkacağına delalettir.

Kahve falında sokakta dolaşmak çok kötü günler geçireceğine, sıkıntı çektiği konularda sevdiği kişilerden yardım alarak işlerini yoluna sokacağına delalet eder.

Kahve falında dağda dolaşmak tam konsantrasyon ile işine daha çok sarılacağına, parasının ve malının çoğalacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir