AnaSayfa / Genel / Kahve falında camide dolaşmak

Kahve falında camide dolaşmak

Kahve falında camide dolaşmak daha güzel ve daha iyi yaşayacağına, fal sahibinin bir takım kişisel sorunlarla karşılaşıp evinden çıkamayacağına, mutlulukların her geçen gün daha da artacağına, şansın yaver gideceğine, hem fikir olduğu konular üzerinde çalışmalar gerçekleştireceğine, maddi imkânlarının artacağına, bu durumun özel hayatına ve aile yaşamına da olumlu yönde yansıyacağına, kişinin afiyette kalacağına, iç dünyasının güzelleşeceğine, sıkıntılarını ortadan kaldıracağına, elinde bulunan imkânları çok iyi değerlendirip büyük kazançlar elde edeceğine, yaşadığı ülkenin tüm insanları tarafından tanınıp sevileceğine, endişelerin sona ereceğine, sevinç gözyaşları döküleceğine, bol kazançlı bir işe girileceğine ve zengin olunacağına inanılır.

Kahve falında camide dolaşmak gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin sessizliği veya size tepki vermeden kendi işleriyle uğraşıyor görüntüsünü detaylandırmanızda fayda var.

Kahve falında camide dolaşmak bazı konularda işleri için doğru kararlar vereceğine, maddi gücünün her geçen gün artacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ev içinde dolaşmak maddi anlamda da güç ve kuvvet kazanacağına, beklentilerinin ve ideallerinin de gerçekleşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında gelinlikle dolaşmak korkularının sona ereceğine, fal sahibinin fakirleşeceğine delalet eder.

Kahve falında sokakta dolaşmak aldığı borçları kısa bir süre içinde geri ödeyeceğine ve dertlerinin ve sıkıntılarının son bulacağına, hayalini kurduğu şeylere kısa bir zaman içinde kavuşacağına delalet eder.

Kahve falında arazide dolaşmak esenliğe ve feraha kavuşacağına, haberin gelmesi ile birlikte çok kazançlı işler için girişimlerde bulunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında uçarak dolaşmak insanlar arasında konuşulur ve yayılır olacağına, maddi ve manevi olarak yaşanan sorunların kısa sürede ortadan kaldırılacağına yorulur.

Kahve falında tekneyle dolaşmak kazaların ve belaların fal sahibinden uzak olacağına, rahatsızlık veren durumları ortadan kaldırılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında gökyüzünde dolaşmak sağlıklı bir kişi olmaya, büyük atılımlarda bulunacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir