AnaSayfa / Genel / Kahve falında bebeği beşikte sallamak

Kahve falında bebeği beşikte sallamak

Kahve falında bebeği beşikte sallamak keyfinin ve neşesinin kaçmasına neden olacağına, yeni kapılar açılacağına, sıkıntıları ve sorunları hızlı bir şekilde aşacağına, zor bir işin altından sabrı sayesinde çıkacağına, yeni bir eve sahip olacağına ve bol kazançlı bir işe gireceğine, bereket ve zenginlik içinde bir yaşam süreceğine, çok sevdiği ve değer verdiği bir kişi ile evlilik yoluna gireceğine, müjdeli haberler alacağına, sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına çok mutlu olacağına, hafifleyeceğine, hata üstüne hata yaparak tüm şimşekleri üzerine çekeceğine, insanlar tarafından tercih edilen bir kişi olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bebeği beşikte sallamak gördüyseniz:

  • Bazı gergin ortamların veya hassas pazarlıkların ortasında kalabilirsiniz.

Kahve falında bebeği beşikte sallamak hayatın kolaylaşıp, güzelleşeceğine, maddi ve manevi olarak epey gelişme yaşanacağına, girilecek bir yolda verilen kararlar sayesinde çok rahat edileceğine rivayet eder.

Kahve falında boş beşik sallamak insanların takdirini kazanacağına, uzun yıllardan beri hayalini kurduğu şeye yakında kavuşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında beşik sallamak ticaret hayatında ön plana çıkacağına, rakiplerini geride bırakacağına, atılımları sayesinden adından en çok söz edilen kimse durumuna geleceğine, eline geçecek muhteşem fırsatları iyi kullanamayacağına ve bir daha da bu fırsatları hayatı boyunca elde edemeyeceğine işarettir.

Kahve falında bebek beşiği hazırlamak güzel, sevinçli ve hayırlı bir haber alınacağına, parasal olarak çok sorunlu ve büyük zarar görülecek bir döneme girildiğine, bu yüzden yapılacak işlerde çok uğraş verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına tabir olunur.

Kahve falında beşikte bebek emzirmek yapılmak istenen şeylerin gerçekleştirileceğine, o kişilerden güzel sözler duyulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında beyaz bebek beşiği görmek sevilen şeylerin teker teker yitirileceğine, kendisine hayır getirmeyecek kararlar alacağına, tüm aksiliklerin üst üste geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında erkek bebek beşiği görmek bazı sorunların aile bireyleri arasında tartışma yaratacağına, çalışmaların tek parça halinde zor bir şekilde değil aksine parçalar halinde ve daha kolay gerçekleştirileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında mavi bebek beşiği görmek sevdiği kişilerden alacağı destek sayesinde çok mutlu olacağına ve sevineceğine, kişinin iyi niyetinin su istimal edildiğini düşünerek kendini çok mutsuz hissedeceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir