AnaSayfa / Genel / Kahve falında beşik sallamak

Kahve falında beşik sallamak

Kahve falında beşik sallamak siparişlerinin çoğalacağına, galibiyetlerinin artacağına, ticaret dünyasında adının yayılacağına, yaptığı işin kalitesi sayesinde herkesin rağbet ettiği ve işini yaptırmak isteyen kimse konumuna geleceğine, karşısına çıkan bazı sorunlar yüzünden elinde bulunan kazancın neredeyse tamamını harcayacağına, tahmin etmediği bir yerden büyük bir zarar edeceğine, hatta kalplerinin kırılacağına ancak her şey düzeldikten sonra bu kişilerin kalbinin kırıldığının fark edileceğine, üzüntü duyduğu konuları kendi imkânları ile düzeltmeye çalışacağına, ruhunun şifa bulacağına, hayatının ağzının tadına göre olacağına, çoğu kez hızlı bir şekilde çözüleceğine, çok fazla zarara sebep olmayacağına, insanlara yol göstereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında beşik sallamak gördüyseniz:

  • Belli konularda yanlış bir imaj çizebilir ya da yanlış anlaşılabilirsiniz.

Kahve falında beşik sallamak zor günlerinden en çok sevgilisinden destek göreceğine, uzun yıllardan beri hayali kurulan herşeye kavuşulacağına işaret eder.

Kahve falında bebeği beşikte sallamak kısmetinin kapanacağına ve geçim sıkıntısına düşeceğine, kariyer sahibi olacağına tabir olunur.

Kahve falında boş beşik sallamak hayatına dair isteklerini yeniden gözden geçireceğine, engellerin ortadan kalkacağına, çok büyük bir ferahlama ve rahatlık yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında ağaç beşik görmek maddi ve manevi olarak rahata kavuşacağına, borçlarınızı ödemede kolaylık yaşayacağınıza, kazancının artacağına rivayet eder.

Kahve falında tahta beşik görmek gözünü bürüyecek olan dünya malı nedeni ile yanlış yollara gireceğine, maddi ve manevi birçok şey kazanılacağına, bu sayede mal mülk sahibi olup sıkıntılardan kurtuluşa erileceğine delalettir.

Kahve falında beşik içinde bebek görmek evine daha fazla rızkın cebine de daha büyük miktarlarda gelirin gireceğine, maddi anlamda rahatının daimi olacağına delalet eder.

Kahve falında beşik yapmak müjdeli haberler alınacağına, zahmetli bir işin sona ereceğine, insanları hak yoluna çağıracağına, iş hayatında çok büyük ve hayırlı kazanç getirecek işlere imza atacağına, hanesinde ve işyerinde bolluk ve bereketin hâkim olacağına ve büyük bir huzur ve mutluluk döneminin geleceğine alamet eder.

Kahve falında beşikte erkek çocuğu görmek şartlarının da zenginleşeceğine, kariyerinde ilerlemeye kaydedeceğine, işlerinde önemli adımlar atacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir