AnaSayfa / Genel / Kahve falında beşiğin içinde bebek görmek

Kahve falında beşiğin içinde bebek görmek

Kahve falında beşiğin içinde bebek görmek yıllardan beri hayal ettiği ve gerçekleştirmek için büyük çaba sarfedip emek harcadığı için çok daha hızlı bir şekilde hedeflerine ulaşacağına, eline geçen bazı fırsatlar sayesinde işlerini yoluna sokarak kısa da olsa bir tatile çıkacağına, biraz dinleneceğine, kendisini dünya hayatından soyutlayacağına, gerekirse özür dileneceğine, aile bireyleri ile birlikte uzun zamandan beri düşünülen bir eğlence ortamına girileceğine ve moral depolanacağına, sıkıntı çekeceği ve üzüleceği bir ortama gireceğine, işlerinin yakın bir zaman içinde sıkıntı çekmesine sebep olacağına ancak bu durumun kısa sürede çok hayırlı bir hal alacağına, gireceği işlerde alacağı başarılar sayesinde çok büyük işadamlarının dikkatini çekeceğine, maddi güç elde edeceğine, zor olduğu söylenen bir çalışmanın keyifli bir hal alacağına delalet etmektedir.

Kahve falında beşiğin içinde bebek gördüyseniz:

  • Özel evraklarınızın üzerinden geçmeli, sahip olduklarınızı korumak için gerekeni yapmalısınız.

Kahve falında beşiğin içinde bebek görmek içine düştüğü zor durumdan kurtulacağına, rahat edeceğine, her zaman evlatlarının başarılarıyla gurur duyacağına alamet etmektedir.

Kahve falında beşik içinde bebek görmek hayatı boyunca maddi zarara uğramayacağına, bir sebeple sıkıntılı zamanlar yaşanacağına inanılır.

Kahve falında beyaz bebek beşiği görmek iyi geçiminin devam edeceğine, sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, hayırlı bir yuva kurulacağına, rakip olarak görülen kişilerin yenilgiye uğratılacağına, hayatın mutluluk içinde geçeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ikiz bebek beşiği görmek kendisine bir zamanlar destek olan ve her daim yanında duran kişilerin sırt çevireceğine, çektiği sıkıntıların daha da artacağına, borçların ve dertlerin biteceğine rivayet eder.

Kahve falında bebek beşiği hazırlamak kişinin hayatının bayram yeri gibi neşeli ve keyif içinde geçeceğine, memur ise terfi edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında beşikte bebek emzirmek endişelerin yerini mutluluğun alacağına, işlerin yoluna girip çok büyük miktarlarda para kazandırmaya başlayacağına, yaşanan sorunların tek tek çözüme ulaşacağına, sıkıntıların sona ereceğine, atlatılan bir belanın ardından büyük bir zarar kalacağın işaret etmektedir.

Kahve falında bebeği beşikte sallamak parasızlıkla, yoklukla ve gözyaşıyla geçen günlerini de geride bırakacağına, iş yeri sahibi olacağına, patron koltuğuna geçeceğine alamet eder.

Kahve falında boş bebek beşiği görmek hastalıklarının da şifasını bulacağına, elde bulunan bazı gayrimenkullerin satışa çıkarılacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir