AnaSayfa / Genel / Kahve falında boş bardak vermek

Kahve falında boş bardak vermek

Kahve falında boş bardak vermek girdiği tüm işlerin altından alnının akıyla çıkacağına, aile bireylerinden birine iş kurulacağına, iş hayatında ve aile hayatında çok hayırlı olaylar ile karşılaşacağına, üzüntü veren bir durumun iyice araştırılıp çözüme kavuşturulacağına, ağız tadının ve keyfin yerine geleceğine, her geçen gün daha da büyüyen dertlerin sona ereceğine ve mutlu ve sevinçli haberler alınıp deyim yerindeyse havalara uçulacağına, çalışmaların büyük başarı ve kazanç getireceğine, kötü bir arkadaşın oyununa gelineceğine, kazancının bu kişi tarafından gizli gizli azaltılacağına işaret eder.

Kahve falında boş bardak vermek gördüyseniz:

  • Hayatınızda olumlu değişiklikler yapabilmek veya hayatınızın bazı alanlarını düzenleyebilmek için doğru yerde bulunuyorsunuz.

Kahve falında bardaktan boşanırcasına yağmur yağdığını görmek onun günlük yaşam ihtiyaçlarını elinden geldiği kadar karşılayacağına, herkesi hayrete düşürüp, hüsrana uğratacağına tabir olunur.

Kahve falında boş bardak toplamak kısmet bolluğu yaşanacağına, yaptığı çalışmalarda yaşayacağı bir sorunla birlikte işlerinin kapanacağına rivayet eder.

Kahve falında boş çay bardağı kırmak yeni bir eve sahip olunacağına, içini açmaya karar vereceğine delalet eder.

Kahve falında boş cam bardak görmek cebinden parasının, hanesinden de rızkının eksik olmayacağına, işlerin her geçen gün daha büyük başarı ve kazanç sağlayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında birine boş bardak vermek tabiri caizse ocağının hep tüteceğine, rahata ereceğine, eğlenceli ve güzel günler yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında boş bardak vermek sıkıntılarını dile getirmek istese de bir sonuç alamayacağına, bunalacağına alamet eder.

Kahve falında boş çay bardağı görmek kişinin can derdine düşeceğine her şeyi unutacağına, aile bireyleri arasında istenmeyen tartışmalar ve sorunlar çıkacağına, daha sonra bu durumların kırgınlığa kadar gideceğine işarettir.

Kahve falında boş bardak görmek güzel ameller işleyeceğine, böylece ömür boyu sürecek bir zenginliği yaşama şansına nail olacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir