AnaSayfa / Genel / Kahve falında bardaktan boşanırcasına yağmur yağdığını görmek

Kahve falında bardaktan boşanırcasına yağmur yağdığını görmek

Kahve falında bardaktan boşanırcasına yağmur yağdığını görmek çok hayırlı ve güzel olayların göbeğine düşeceğine ve çok büyük mutluluklar yaşayacağına, uğursuzluğun kendisine hiç yaklaşmayacağına ve Allah’ın kendisine her zaman yardım edeceğine, kişinin tüm hayatının değişeceğine, fakir ve güçten düşmüş bir kimse olacağına, başkaları tarafından önemsenen biri haline geleceğine, sinirlerinin yıpranacağına, gülen gözlerin ışığının söneceğine, problemlerin çok rahat bir şekilde deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi çözüleceğine, zahmet verecek işlerin sona ereceğine, ancak o zaman rahat bir nefes alacağına delalettir.

Kahve falında bardaktan boşanırcasına yağmur yağdığını gördüyseniz:

  • Evinizle ilgili uzun süredir elinizin değmediği işleri halletme fırsatı bulacaksınız.

Kahve falında bardaktan boşanırcasına yağmur yağdığını görmek umutsuzluğundan ve gelecek kaygısından kurtulacağına, dünya mallarının çoğalacağına delalet etmektedir.

Kahve falında gök gürültülü yağmur yağdığını görmek aile bireyleri arasında varolan tartışmaların sona ereceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının son bulmasına vesile olacak çarelerin karşısına çıkacağına delalettir.

Kahve falında yağmur yağdığını hissetmek elde edilecek menfaatlere, müşterilerinin çoğalacağına inanılır.

Kahve falında yağmur yağdığını ve şimşek çaktığını görmek yapacağı her işin çok büyük ilgi toplayacağına, eline geçen fırsatları bir türlü doğru ve hayırlı bir şekilde değerlendiremeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında tarlaya yağmur yağdığını görmek yaşadığı üzüntünün sona ereceğine, sıkıntılı zamanlar yaşayacağına işarettir.

Kahve falında gökyüzünden yağmur yağdığını görmek sorunların ve sıkıntıların daha fazla büyümesine engel olacağına, oluşan zararları telafi etmek için yeni ve çok daha büyük işlere gireceğine, tatsız ve kötü durumlarla karşılaşılacağına işarettir.

Kahve falında evde yağmur yağdığını görmek bir sebeple eldeki bir işte zarara düşüleceğine, çok iyi bir duruma geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında evin içine yağmur yağmak daha güçlü hale geleceğine ve onlardan önde olacağına, iş konusunda daha sakin hareket edileceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir