AnaSayfa / Genel / Kahve falında boş bardak toplamak

Kahve falında boş bardak toplamak

Kahve falında boş bardak toplamak kısmetlerinin bollaşacağına, ticaretinin ilerleyeceğine, işlerinin pek istemeyeceği, sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine ve kendisini hiç de iyi hissetmeyeceği bazı durumlar ile karşılaşacağına, her geçen gün daha güzel zamanlar geçireceğine, ortak olarak gireceği bir işte çok acemi olan ortağının kendisini geliştirmesinde büyük bir yardımda bulunacağına, zarar ettiği bir dönemi kapatıp çok büyük kazançlar elde edeceği bir döneme gireceğine, bolluğu, bereketi ve zenginliği bulacağına, sağlık konusuna sıkıntı olmasa da, maddi sorunların ve iş yaşantısındaki olumsuzlukların kişiyi çok fazla yıpratacağına, güvenilir olmayan, dürüst olup olmadıkları bilinmeyen kişilerin aklına uyacağına, hanede neşenin ve huzurun eksik olmayacağına alamet eder.

Kahve falında boş bardak toplamak gördüyseniz:

  • Sizi yavaşlatmaya, engellemeye ya da işinizi zorlaştırmaya çalışan kişilerle karşılaşabilirsiniz.

Kahve falında boş bardak toplamak bolluk ve bereket içinde olacağına, sevdiği kişiler ile büyük atılımlar gerçekleştirerek kendi işini kuracağına delalet eder.

Kahve falında boş bardak vermek çektiği zahmetin, zorlukların ve çilelerin azalacağına, beklentilerinin gerçekleşeceğine, işlerinin açılacağına delalet eder.

Kahve falında boş su bardağı görmek hayırlı ve bol kazanç elde edileceğine, sorunların kısa süre içinde çözüm bulacağına, seven kişilerin mutlu bir hayata kavuşacaklarına, sağlıkla ilgili sorunların yakın zaman içinde tedavi edileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında boş cam bardak görmek büyük sıkıntıların ortaya çıkacağına, toplumun geniş kitlelerinde takdir edilen işler yapılacağına delalet eder.

Kahve falında bardaktan boşanırcasına yağmur yağdığını görmek fayda getirmeyecek kimselerle muhatap olunacağına, rakiplerine karşı fark atarak onları gerisinde bırakacağına, düşmanlarını alt edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında birine boş bardak vermek zorlukları teker teker aşacağına, bulduğu bir hata sayesinde büyük bir yaygara kopartacağına yorulur.

Kahve falında kirli boş bardak görmek sevdiği kişiler ile çok büyük ve mutluluk dolu gelişmeler yaşayacağına, hayal ettiği ve uzun zamandan beri başka bir şey düşünmediği bir şeyi gerçeğe çevireceğine ve bu sayede deyim yerindeyse mutluluktan havalara uçacağına delalettir.

Kahve falında boş bardak kırmak her şeyin sarpa saracağına, sevdiği kişiler ile birlikte bir seyahate çıkacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir