AnaSayfa / Genel / Kahve falında boş çay bardağı görmek

Kahve falında boş çay bardağı görmek

Kahve falında boş çay bardağı görmek atılan her adımda daha büyük başarılar kazanılacağına, çalışmalarının dikkatleri üstüne çekmesi sonucu büyük miktarda paraya sahip olacağına, ölümcül hastalıklara işaret, her türlü eğlenceyi ve zevki tadacağına, anne ya da babanın büyük bir hastalıkla uğraşmak zorunda kalacağına, yoracak bir takım meselelerin baş göstereceğine, sıkıntılı bir dönemdeyse feraha ereceğine, evsizlerin eve ekmeksizlerin ekmeğe kavuşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında boş çay bardağı gördüyseniz:

  • Bir davete katılabilirsiniz.

Kahve falında boş çay bardağı kırmak destek göreceğine, emeklerinin karşılığını almaya nail olacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük sıkıntılara uğrayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında boş çay bardağı görmek hayallerinin birer birer gerçekleşeceğine, başarılarının artacağına, iyi bir kariyerin kapısını sonuna kadar açacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında içi çay dolu bardak görmek itibarını geri kazanacağına, çok zor zamanlar geçirdikten sonra rahata erileceğine tabir olunur.

Kahve falında çay bardağı düşürmek rızık bolluğu içinde olacağına, eğer kötü dönemdeyse de bu durumun bir süre daha süreklilik göstereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında çay bardağında çay içmek beklenmedik bir yerden büyük parasal destek geleceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup çok mutlu olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında çatlamış çay bardağı görmek huzurlu ve mutlu bir hayata sahip olacağına, evlendiği hayırlı kısmet ile yakın zaman içinde aralarının açılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında çay bardağı görmek tüm yaşamını bir amaca bağlayacağına ve her zaman akıl yoluyla hareket edeceğine, mal ve para yönünden büyük bir zarara uğrayacağına işarettir.

Kahve falında cam çay bardağı kırmak sorunların ardı ardına geleceğine, büyük miktarda kazanç sağlayacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir