AnaSayfa / Genel / Kahve falında boş bardak görmek

Kahve falında boş bardak görmek

Kahve falında boş bardak görmek uzun yıllar yaşayacağına, neşesini hiç kaybetmeyeceğine, kendisini hiç olmadığı kadar sıkışmış hissedeceğine, işlerinin istediği şekilde ilerleyeceğine, kazancının çoğalacağına, işinin gücünün rast gideceğine, işlerin her geçen gün daha büyük başarı ve kazanç sağlayacağına, doğru, büyük ve önemli yatırımlar yapacağına, korkulan bir durumla karşılaşılacağına, sorunlu bir kişi ile sürekli tartışılacağına, maddi sıkıntı içine düşüleceğine, kaderinin yüzüne güleceğine delalet eder.

Kahve falında boş bardak gördüyseniz:

  • Düşüncelerinizi sır olarak saklamanızda fayda var.

Kahve falında boş bardak kırmak yeni ortamlarda popüler bir kişi olup, herkesin ilgisinin çekileceğine, çalışmalarının karşılıksız kalmayacağına, başarılarının da hak ettiği takdiri göreceğine delalet eder.

Kahve falında boş su bardağı görmek binbir türlü zahmet çektiği bir işte başına gelen kötü olayların kısa süre içinde düzeleceğine, rahat edeceği ve mutlu olacağı bir döneme gireceğine yorulur.

Kahve falında kirli boş bardak görmek gireceği bir işten ötürü çok büyük bir üzüntü yaşayacağına, rahatsızlık veren bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına vebazı küçük sorunlar yüzünden hayata geçirilemeyen bir projenin gerçekleştirileceğine işarettir.

Kahve falında boş bardak toplamak kardeşlerin birlikte zor bir işin altından kalkacağına, bolluğun sürekli olacağına delalettir.

Kahve falında boş bardak görmek rızkının genişleyeceğine, kasasının ağırlaşacağına, çok üzüleceğine, masumluğunu ispat edene kadar da rahata ve huzura kavuşamayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında boş çay bardağı görmek hem işinde başarılı olacağına, eşi ve çocukları ile büyük bir huzur içinde yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında boş çay bardağı kırmak bilgi ile donanacağına ve okumaktan hiçbir zaman vazgeçmeyeceğine, kazanılan paraların hayır için kullanılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında boş bardak vermek çok büyük kazançlar elde edeceğine, bu sayede çok büyük başarılar kazanacağına, ailesini çok daha iyi şartlarda yaşatmayı başaracağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir