AnaSayfa / Genel / Kahve falında birine boş bardak vermek

Kahve falında birine boş bardak vermek

Kahve falında birine boş bardak vermek çok büyük bir ferahlık duygusu yaşayacağına, uzun zamandan beri ertelenen hayallerini gerçekleştireceğine, iyi hissedileceğine, yaşamınızın büsbütün farklılaşacağına, eski küskünlüklerin giderilerek geleceğe pozitif bir şekilde bakılacağına, sorunların teker teker çözüleceğine, işlerin yoluna gireceğine, hayırlı haberler alınacağına, huzurunun ve keyfinin yerinde olacağına, endişelerin yerini mutluluğa bırakacağına, yeni duygular tadacağına, yeni kısmetlere nail olacağına, içinin kıpır kıpır olacağına, yüzünün de güleceğine alamet eder.

Kahve falında birine boş bardak vermek gördüyseniz:

  • Bazı kayıplarınız olabilir ya da bir şeylerden vaz geçmek zorunda kalabilirsiniz.Sosyal ilişkilerinizde, aile meselelerinizde veya iş hayatınızda bazı güçlüklerle karşılaşabilirsiniz.

Kahve falında boş cam bardak görmek çok zor durumlar ile karşı karşıya kalacağına, büyük üzüntüler yaşayacağına, dertlerinin günden güne artacağına, aldığı borçları ödemekte çok büyük sıkıntılar çekeceğine, kısa süre içinde dünyaevine girileceğine, hem aileye hem vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olunacağına yorulur.

Kahve falında boş bardak kırmak amirleri veya yöneticilerinin desteğiyle kısa zamanda yükseleceğine, kendisini çok iyi tanıtarak ve yeteneklerini ortaya dökerek dikkat çekeceğine ve çok büyük bir firmadan iş teklifi alacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kirli boş bardak görmek olumlu gelişmelerle ve enerjisi yüksek kimselerle karşılaşacağına, arsız ve yüzsüz kimselere uyacağına, adına leke sürüp hem kendi hem de ailesinin başını öne eğdireceğine işaret eder.

Kahve falında boş bardak görmek uzak bir akrabadan kalacak miras sayesinde yeni çalışmalar gerçekleştirileceğine, dertlerine derman bulacağına, hastalıklarının ilacını alacağına bu sayede hem ruhen hem de bedenen iyileşeceğine işarettir.

Kahve falında bardaktan boşanırcasına yağmur yağdığını görmek etrafındaki insanların destek vermesi ile zararlarını telafi edeceğine, umutlarının ve emeklerinin boşa gideceğine işaret etmektedir.

Kahve falında boş çay bardağı görmek sıkıntıya düşenlerin yanında olacağına, zor bir dönemi zararsız bir şekilde atlatacağına inanılır.

Kahve falında boş çay bardağı kırmak zor durumlara düşeceğine ve kötü günler yaşayacağına, başarılı olunacak bazı çalışmalara girileceğine yorulur.

Kahve falında boş bardak vermek hanesinde rızkın, nimetin ve kazancın artacağına, hem ruhsal hem de bedensel olarak iyileşme kaydedeceğine, yüzlerin her daim güleceği bir döneme girileceğine, huzur ve mutluluğun sürekli artacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir