AnaSayfa / Genel / Kahve falında boş cam bardak görmek

Kahve falında boş cam bardak görmek

Kahve falında boş cam bardak görmek bundan sonrası için zafere giden yolunun da önünün açılmasına vesile olacağına, hayırlı ve güzel olaylar yaşayacağına, üzerine düşüldükçe daha da nazlanacağına, kötü ve canını sıkacak bazı olaylar yaşayacağına, hem tecrübe hem de sermaye kazanacağına, çalışkan bir kişi ile bir yola çıkılacağına, zaman içinde istediği şeyleri gerçekleştirmek için çok büyük şeyler feda etmesi gerektiğine ve bulunduğu mevkiden bazı kişilerin yalanları yüzünden azledileceğine, bir sebeple çok sıkıntılı bir döneme gireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında boş cam bardak gördüyseniz:

  • Sezgisel olarak ne yapmanız gerektiğini biliyorsunuz.

Kahve falında boş cam bardak görmek maddi zararlara uğrayacağına, kazancın ve ekmeğin eksileceğine işarettir.

Kahve falında boş çay bardağı görmek sorunların yakın bir zamanda çözüme ulaşacağına, yaşadığı sıkıntılarından, zorluklardan ve zahmetten kurtulacağına inanılır.

Kahve falında boş bardak görmek gönül hoşluğu içinde olacağına ve yaşamında çok güzel gelişmeler meydana geleceğine, yolunda gitmeyen işlerin kısa bir zaman içerisinde düzeleceğine delalet eder.

Kahve falında birine boş bardak vermek mutluluğunu kaçıran, onu üzen, sıkan ve hasta eden tüm kötü olayların biteceğine, olumlu şekilde ilerlemeyeceğine, başına kötü ve tatsız olaylar geleceğine, problemlerinin ve borçlarının da çoğalacağına işarettir.

Kahve falında boş bardak toplamak kendisine uygun bazı çalışmaların peşinden gideceğine, borçlanılacağına, sıkıntı ve zahmet çekileceğine delalettir.

Kahve falında kirli boş bardak görmek kötü günlerini aşmayı başaracağına, kişinin açığını arayan bir yöneticinin eline koz verilmesi halinde iş hayatının zora gireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında boş çay bardağı kırmak sıkıntılar yüzünden çok büyük maddi kayıplara uğrayacağına, anlayışlı bir kısmet çıkacağına delalettir.

Kahve falında bardaktan boşanırcasına yağmur yağdığını görmek aile büyüklerinden alınacak destek sayesinde çok güzel bir düğün yapılacağına, itibarını zedeleyen saçma hareketler yapacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir