AnaSayfa / Genel / Kahve falında boş bardak kırmak

Kahve falında boş bardak kırmak

Kahve falında boş bardak kırmak ancak daha sonra ettiği duaların kabul olması sayesinde çok büyük bir ferahlığa çıkacağına, kimseyle konuşmaz olacağına, evinin bolluk ve berekete kavuşacağına, sevdiklerinden ayrı kalınacağına, aile hayatı içinde bazı güzel gelişmelerin yaşanacağına, tamamen içine kapanacağına, büyük işlere girerek hayal ettiği herşeye kavuşacağına, aile hayatında çok güzel haberler alacağına, yapılacak olan bir çalışmanın büyük ses getireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında boş bardak kırmak gördüyseniz:

  • Kesin kararlar alıp anons etmekten sakınmalısınız.

Kahve falında boş çay bardağı kırmak zengin olmasa da, kimseye muhtaç olmadan huzur içinde bir hayat süreceğine, hayırlı bir evlat sahibi olunacağına rivayet eder.

Kahve falında boş bardak kırmak arkasının daha sağlam hale geleceğine, toplumda önde gelen sayılı insanlardan olacağına işarettir.

Kahve falında bilerek bardak kırmak işlerin yoluna gireceğine ve tatsızlıkların tecrübe sahibi kişiler sayesinde ortadan kalkacağına, yapılacak olan bir çalışmanın büyük ses getireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kupa bardak kırmak başarısızlığa düşeceğine, neşesini ve ağız tadını yitireceğine, mutsuz olacağına, borç yüzünden uykuların kaçacağına delalet eder.

Kahve falında kafasında bardak kırmak yapılan işlerde elde edilen kazançlar ile başka insanlara da yardım edileceğine, stresini atacağına rivayet eder.

Kahve falında çay bardağı kırmak üzeceğine, yeni siparişler alacağına tabir olunur.

Kahve falında bardak ve tabak kırmak maddi olarak çok zarara uğradığı bir sırada hiç beklemediği bir yerden çok büyük bir kazanç elde ede edeceğine ve bu sayede sorunlarını ortadan kaldıracağına, daha sonra çok hayırlı adımlar atacağına, kazancının iki kat artacağına, büyük bir projenin ortaya konulması sayesinde çok tanınan ve saygı duyulan bir kişi olacağına ve kazanılan bazı hayırlı kısmetler ile yeni çalışmalar gerçekleştirileceğine işaret eder.

Kahve falında su bardağı kırmak darlığa düşeceğine, işleri yoluna koymak ve sorunlu durumu toparlamak için çok çaba göstereceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir