AnaSayfa / Genel / Kahve falında çay bardağı kırmak

Kahve falında çay bardağı kırmak

Kahve falında çay bardağı kırmak sağlığının, neşesinin ve keyfinin de yerine geleceğine, yolda birçok sorunla karşılaşmalarına rağmen sıkıntı yaşamadan atlatacaklarına ve işlerinin yolunda gitmesi ile büyük bir zenginliğe ve rahatlığa kavuşacağına, çok büyük bir özgüven sahibi olacağına, bulunduğu işin kendisini tatmin etmemesi üzerine başka bir şehre taşınacağına, bu şehirde yeni bir işe gireceğine, eline çok büyük kazanç geçeceğine, fal sahibi için yine önemli bir hale geleceğine, onlardan taraf hayır göreceğine, birçok iş fırsatı yakalanacağına, onlarla bir arada yaşamaya başlayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında çay bardağı kırmak gördüyseniz:

  • Elinize çok fazla bilgi geçebilir, aralarında sır olarak saklanılması gerekenler olabilir.

Kahve falında çay bardağı kırmak çok hayırlı kişiler ile irtibata geçip işlerini büyüteceğine, yapmak isteyip de çeşitli nedenlerden dolayı bir türlü yapamadığı şeyleri yapması için kendisine yardımcı olacağına ve rahat edip hayatın tadını çıkarması için gereken ne varsa yerine getireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında cam çay bardağı kırmak elinde bulunan imkânları çok doğru ve bereketli bir şekilde kullanacağına, bu sayede çok yüksek bir mevkiye terfi ettirileceğine, şansının ve kısmetinin açık olacağına, başarılarının takdir edileceğine rivayet eder.

Kahve falında boş çay bardağı kırmak karşısına çıkan aksiliklere, zorluklara, sıkıntılara ve sorunlara göğüs gereceğine bu sayede işinde zafer elde edeceğine, deneyim kazanacağına, mesleğinde istediği başarıyı elde etme imkânı bulacağına işarettir.

Kahve falında cam bardak kırmak tövbelerinin ve dualarının kabul olacağına, zor bir işe girileceğine ancak bir türlü beklenen kazancın ele geçmeyeceğine ve üzüntü duyulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında çok bardak kırmak hayat içinde güzel ve mutlu yaşanacağına, hayırlı bazı gelişmeler yaşanacağına, elinde çok büyük başarılar kazanacağı işler bulunduğuna ve bu işleri tam zamanında gerçekleştirdiği takdirde hatırı sayılır bir kazanç elde edeceğine işaret eder.

Kahve falında kupa bardak kırmak hastalıkların kişiye uzak duracağına, yaşlılığında dahi kimseye muhtaç olmadan, huzurlu bir yaşam sürüleceğine, hasret kaldığı kişilere kavuşacağına, özlem gidereceğine rivayet eder.

Kahve falında porselen bardak kırmak başka bir şehir ya da ülkeye taşınacağına, hasret çekileceğine, daha kolay bir hayata kavuşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bardak ve tabak kırmak karşılaşılan kötü bir olaydan ya da bir durumdan ötürü uğranılan zararın telafi edileceğine, yorgunluktan ve uzun zamandan beri aynı işi yapmaktan ötürü çok sıkıntılı olacağı, bu yüzden dinlenmesi ve kendisini toparlaması gerektiğine aksi takdirde iş için yeterli konsantrasyona ve enerjiye tekrar kavuşamayacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir