AnaSayfa / Genel / Kahve falında su bardağı kırmak

Kahve falında su bardağı kırmak

Kahve falında su bardağı kırmak deyim yerindeyse başında uğursuzluğun kol gezeceğine, ters giden işlerin yoluna sokulacağına, aile bireylerinin de içinde olacağı ve büyük emek vereceği bir iş kurulacağına, bu iş sayesinde hane halkının hayal ettiği şeyleri kısa süre içinde gerçekleştireceğine, problemlerini kısa sürede çözüme kavuşturacağına, kişinin davranışlarına ve tutumuna yeniden özen göstererek, üzerindeki kötü imajı sileceğine, iyi bir patron olacağına ve çalışanlarını profesyonel bir anlayışla ve yaklaşımla yönlendireceğine, sorunlarla ve sıkıntılarla başlayan bir projenin gittikçe daha iyi bir duruma geleceğine, özellikle ticaretten yana hak ettiğini alamayacağına, maddi olarak zarar edeceğine, aydınlık günlerin yakında olduğuna, iş için alınmış bir borcun kısa bir zaman içinde geri ödeneceğine, aksiliklerin ortadan kalkacağına alamet eder.

Kahve falında su bardağı kırmak gördüyseniz:

  • Aşırı ilgisiz ya da aşırı ilgili olarak karşınızdaki kimseyi allak bullak edebilirsiniz.

Kahve falında su bardağı kırmak gerçeklere yüz çevrileceğine, para sıkıntısı çekeceğine yorulur.

Kahve falında su dolu bardak kırmak sevdiği bazı kişiler ile çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, aile hayatında çok güzel ve hayırlı olaylar ile karşılaşacağına, alınan haberler doğrultusunda çok büyük kazanç getirecek ve maddi sorunları tamamen ortadan kaldıracak olaylar yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bardak yıkarken kırmak yapılan çalışmaların daha çok insan için ekmek sağlayacağına, bu sayede işlerin çok hızlı bir şekilde büyüyeceğine, huzurunu kaçıran her türlü davranış ve konuşma şekillerinden uzaklaşıp çok daha anlayışlı ve hoşgörülü biri olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bardağı kırmak eşinin ve çocuklarının kendisine saygı ve sevgi göstereceğine, kazancının ve rızkının da garanti olacağına, her geçen gün işlerinde daha üzüntü çekeceğine, girdiği işlerde başta çok iyi giderken daha sonra zarar etmeye başlayacağına delalet eder.

Kahve falında bardak kırmak tüm hastalıklarını, dertlerini, üzüntülerini ve acılarını unutacağına, hayatının da deyim yerindeyse güllük gülistanlık hale geleceğine delalet eder.

Kahve falında bulaşık yıkarken bardak kırmak kendisini ailesine vereceğine, çok zor duruma düşüleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında rakı bardağı kırmak bayram tadında bir ömür geçireceğine, çok büyük sevgi seline maruz kalınacağına ve ne zaman yardıma ihtiyacı olursa herkesin bir şekilde yardım edeceğine rivayet eder.

Kahve falında bardak ve tabak kırmak resmi bir göreve getirileceğine ve üst makamlara çıkacağına, zafer ve zenginlik getireceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir