AnaSayfa / Genel / Kahve falında bilerek bardak kırmak

Kahve falında bilerek bardak kırmak

Kahve falında bilerek bardak kırmak üzüntülü günler yaşanacağına, dünyasının bir anda değişeceğine, sevdiği kişilerden alacağı yardım sayesinde sorunlarından kurtulacağına, çok büyük sıkıntılar çekeceğine, sorunun nereden kaynaklandığına ve nasıl çözüleceğine kafa yormak içim çok çabalayacağına, isteklerinin, arzularının, hayallerinin ve dileklerinin de gerçekleşeceğine, kısa bir zaman daha geçtikten sonra işlerinin kendiliğinden yoluna gireceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine ve maddi sıkıntılarının son bulacağına, evine bereket geleceğine ve bahtının açılacağına, maddi imkânların günden güne çoğalacağına işaret eder.

Kahve falında bilerek bardak kırmak gördüyseniz:

  • Modası geçmiş, tercih edilmeyen veya artık verimli olmayan kalıpları, yöntemleri, davranışları veya yolları modellemek zaman kaybı olabilir.

Kahve falında bilerek bardak kırmak tırnağından arttırarak tahmin edilemeyecek işler başaracağına, hasret ve özlem gidereceğine inanılır.

Kahve falında bilenmiş bıçak görmek yeni bir arkadaş ortamına girileceğine, işlerinin engellenmeye çalışılacağına ve uzun zamandan beri emek verdiği şeylere teker teker zarar verileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bilerek bayılmak hem istediği her şeyi gerçeğe çevireceğine, endişelerinden, korkularından ve kuruntularından kurtulacağına delalettir.

Kahve falında bilerek oruç bozmak fakat her şeyin boş olduğunu sonradan fark edeceğine, elde bulunan bir imkanın çok iyi bir şekilde değerlendirilmesi sayesinde varlık içinde bir yaşama kavuşulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bıçak bileyici görmek zevk ve sefa içinde geçirilen yaşamın neredeyse bir fakirhanede son bulacağına, karlı yatırımlarının uzun vadede kendisine büyük kolaylık sağlayacağına inanılır.

Kahve falında bıçak bileylemek ancak bu durumlardan en az zarar ve sorun ile kurtulmak için çok akıllıca ve çok dikkatli adımlar atması gerektiğine, bu şekilde davranıp sükûnetini korursa eğer herşeyin yoluna gireceğine, sorunlarını aşmak için çözümlere kavuşacağına, aradığı çareleri bulacağına, şifa bulacağına, güzelleşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bıçak bilendiğini görmek hak yolunu tutacağına, rakiplerine karşı zaferler elde edeceğine, güç ve kudret kazanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında orucunu bilerek bozmak uzun soluklu bir işe girileceğine, ikili ilişkilerde pürüzler çıkacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir