AnaSayfa / Genel / Kahve falında kafasında bardak kırmak

Kahve falında kafasında bardak kırmak

Kahve falında kafasında bardak kırmak depresyona gireceğine, üzüntülerin ve endişelerin yakın bir zamanda biteceğine, yapılan hataların ve düşülen kötü durumların düzeltileceğine ve çok hayırlı ve çok güzel olaylar ile karşılaşılacağına, kişinin huzurunun ve mutluluğunun hiç bitmeyeceğine, maddi sıkıntıların biteceğine, işlerin yoluna gireceğine ve geçim derdinin de son bulacağına, karşısına çıkan güzel fırsatlar sayesinde hayatının tamamen değişeceğine, bir sebeple içine düştüğü durumlardan ve sorunlardan kurtulamayacağına, kişinin kendi hayatına yeni yönler vermek adına girişimlerde bulunacağına, kişinin fena halde yanılacağına, hem moral hem de sermaye kaybedeceğine delalettir.

Kahve falında kafasında bardak kırmak gördüyseniz:

  • Parçaları birleştirmekte ya da bazı şeyleri bir araya getirmekte zorlanabilirsiniz.

Kahve falında birinin kafasında bardak kırmak dertlerinin dermanına kavuşacağına, sevdiği kişiler ile birlikte bir seyahate çıkacağına, maddi olarak kıskanılacak düzeye geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kafada bardak kırmak maddi ve manevi olarak yalnız kalınacağına, uzun bir zaman sonra gelecek bir teklife rağmen insanlara bir türlü güven duyulamayacağına ve zor zamanlar geçirileceğine, yeni insanlarla tanışıp yeni kararlar vereceğine, kazancını birkaç kat arttıracağına delalettir.

Kahve falında kafasında bardak kırmak bolluk ve bereket dolu bir yuvaya sahip olunacağına, hayırlı ve güzel haberlerin alınması sayesinde işlerin çok hayırlı bir hale geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında başkasının evinde bardak kırmak borçların ve dertlerin biteceğine, ancak yine de çok daha mutlu zamanlar geçirilen eski dönemlerin mumla aranacağına alamet eder.

Kahve falında başkasının bardağını kırmak hayatın, varlığının, ölümün manalarını bulmaya çalışacağına, uzun süreden beri ödenen bir borcun gelecek bir toplu para ile ödeneceğine, kardeşlerin birlikte bir iş  kuracağına işaret etmektedir.

Kahve falında bardağı kırmak kendisine katkılarda bulunacak, bilgili ve görgülü kişilerle ahbaplık kuracağına, maddi sıkıntıların biteceğine rivayet eder.

Kahve falında bardak ve tabak kırmak işlerin aksayacağına, çok güzel günler görüleceğine ve en yakın zamanda çok mutlu bir haber alınacağına rivayet eder.

Kahve falında içki bardağı kırmak kişinin başına kötü bir olay geleceğine, sevdiği kişilerden her zaman destek göreceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir