AnaSayfa / Genel / Kahve falında kupa bardak kırmak

Kahve falında kupa bardak kırmak

Kahve falında kupa bardak kırmak parasal sıkıntıların çok büyük olacağına, sevinileceğine, kederlerin ve üzüntülerin geride kalacağına, kariyerinin yükseleceğine, atılacak adımlar ve kazanılacak paralar sayesinde işlerin her geçen gün daha iyi bir duruma döneceğine, sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, atılan adımların büyük başarılar getireceğine ve uzun zamandan beri devam eden sorunların çözüm bulacağına, maddi ve manevi olarak hayırlı adımlar atacağına, zorlu bir işe girdiği ortağı ile beraber büyük rahat ereceğine, hayatı içinde kendisine zarar veren herşeyden en yakın zamanda kurtulacağına alamet eder.

Kahve falında kupa bardak kırmak gördüyseniz:

  • Her konuda biraz çekimser davranmanız faydalı olabilir.

Kahve falında kupa bardak kırmak sevdiği kişilerden ötürü zor günler geçireceğine, kaçırılan fırsatlardan daha iyilerinin elde edileceğine ve dostlarla ve aileyle çok mutlu olunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bardak kupa görmek kendisine zarar verecek işlere girmeyeceğine, zaman içinde daha doğru adımlar atarak iş kurulacağına ve sevilen kişiler ile çok güzel zamanlar geçirileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kupa bardak görmek büyük sorunlar yaşanacağına, kırgınlıkların ve kızgınlıkların biteceğine ve çocuklarla ilgili bir iş yapılacağına işaret eder.

Kahve falında cam kupa bardak görmek yakın bir zamanda daha çok çalışarak ve yaptığı işe çok daha fazla zaman ayırarak kendisini daha iyi eğiteceğine, çok hayırlı kazançlar elde edeceğine, en yakın zamanda çok iyi haberler alacağına delalettir.

Kahve falında beyaz kupa bardak görmek hayal edilen herşeyin yakın bir zaman içerisinde gerçekleştireceğine, kıtlık ve yokluk çekmeyeceğine, her zaman için ailesini geçindirmenin yollarını bulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kupa bardak almak adını aklamayı başaracağına, itibarını geri kazanacağına, böylece tabiri caizse adeta kendisini yeniden doğmuş gibi rahat, hafif ve iyi hissedeceğine, bunun da başarılarına olumlu yönde etki edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kupa fincan görmek evlendiği hayırlı kısmet ile yakın zaman içinde aralarının açılacağına ve sabırlı bir şekilde yaptığı zor bir işte zarar edeceğine, daha hazırlık aşamasındayken bile işlerinde sorun yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında kupa almak konu komşudan, akrabadan, arkadaştan ya da eş dosttan medet umacağına, parasal bir konuda verilen bir sözün yerine getirileceğine ve güzel bir birlikteliğin başlayacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir