AnaSayfa / Genel / Kahve falında börekte kıl görmek

Kahve falında börekte kıl görmek

Kahve falında börekte kıl görmek yaşlılığında da rahat edeceğine, çok üzüntü duyulacağına, kısa zaman içinde şirketin daha da büyüyeceğine, sevdiklerine kavuşacağına, özlemlerini bitireceğine, prestij kazanılacağına, aile saadetinin artacağına, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, yeni bir eve taşınılacağına, yaşanmış olan kırgınlıkların üzerine sünger çekileceğine inanılır.

Kahve falında börekte kıl gördüyseniz:

  • Gereğinden fazla iyimser davranmamaya dikkat edin.

Kahve falında börekten kıl görmek başkalarının gözünde gülünç durumlara düşeceğine, yapılan işlerin fazla kazanç getirmeyeceğine işarettir.

Kahve falında börekte kıl görmek eline geçen fırsatları değerlendirerek çok güzel işler gerçekleştireceğine ve çok istediği bir hayalini gerçekleştirmek için bazı girişimlerde bulunacağına, yaşadığı tüm sıkıntılardan kurtulacağına rivayet eder.

Kahve falında börek pişirmek hayali kurulan bir şeye el birliği ile ulaşılacağına, düşmanlarını ve rakiplerini de kendisine ulaşamayacakları duruma getireceğine rivayet eder.

Kahve falında açma börek görmek kendisini başarılarından ve mutluluğundan dolayı çekemeyen ve bu yüzden hakkında dedikodu çıkartan insanları hayatından çıkartacağına, elinin bollaşacağına, borçlarının ve geçim derdinin biteceğine rivayet eder.

Kahve falında sütlü börek yapmak insanlar tarafından çok sevilip sayılacağına ve böylece mutlu bir hayat süreceğine, itibarda meydana gelecek değişikliğe yorulmaktadır.

Kahve falında çok börek görmek mali açıdan büyük bir ferahlık yaşanacak bir döneme gireceğine, dertlerinin hastalıklarının ortadan kalkacağına işarettir.

Kahve falında baklava börek yapmak zaman zaman kötü giden hayatının renkleneceğine, elinde bulunan parayı da bu şekilde harcayacağına delalettir.

Kahve falında birine börek yedirmek bütün emeklerin heba olacağına ve eğitimle ilgili olarak yapılan yatırımların zarar getireceğine, kişinin fırtınalı günler yaşamaya başlayacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir