AnaSayfa / Genel / Kahve falında sütlü börek yapmak

Kahve falında sütlü börek yapmak

Kahve falında sütlü börek yapmak sevdiği kişi ile herhangi bir sorun ya da tartışma yaşamayacağına, işlerin daha kötüye gideceğine, uğranılan zararın paylaşılacağına, geçimini sağlamanın dışında, eline geçen paranın bir kısmı ile de geleceğine yatırımlar yapıp, ailesine daha güzel günler yaşatmak için uğraşacağına, maddi olarak çok iyi bir konuma gelineceğine, maddi anlamda büyük bir kazanca ulaşılacağına, kendisini paralayarak çalıştığı bir işte ortak olduğu kişiden büyük bir darbe yiyeceğine, diğer taraftan yapılan bazı işlerde kazanç edileceği için birçok kez borç alınacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sütlü börek yapmak gördüyseniz:

  • Kullandığınız ya da kullanacağınız yöntemlerle istediğiniz kişi veya grupları kendi tarafınıza çekebilirsiniz.

Kahve falında sütlü börek yapmak aile bireylerinin de içinde olacağı ve büyük emek vereceği bir iş kurulacağına, bu iş sayesinde hane halkının hayal ettiği şeyleri kısa süre içinde gerçekleştireceğine, refah düzeyinin hiçbir zaman azalmayacağına, elinin darlığa düşmeyeceğine alamet eder.

Kahve falında sütlü börek görmek ailesinin kendisiyle gurur duyacağı işler yapacağına, yakın bir arkadaştan gelecek iş fikrinin değerlendirileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sütlü türk kahvesi yapmak küçük haberler alarak dayanma gücünü artıracağına, kısa zamanda işlerinin çok rahat edeceği şekilde ilerleyeceği ve güzel günler yaşanacağı bir döneme gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında sütlü kahve yapmak bir sebeple eşlerin huzurunun kaçacağına, alınan haberler doğrultusunda çok büyük kazanç getirecek ve maddi sorunları tamamen ortadan kaldıracak olaylar yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sütlü tatlı yapmak atılacak adımlar sayesinde hem yüklü miktarda para kazanacağına hem de çok daha üst kademelere geleceğine, ters giden bazı durumların düzeltileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında sütlü corba yemek işlerinde karşılaştığı sorunları çok hızlı bir şekilde çözeceğine, insanlar ile arasındaki sorunları bitireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında sütlü inek görmek yakın bir akrabanın çıkartacağı dedikodu yüzünden iş dünyasında büyük bir prestij kaybı yaşanacağına ve oturulan muhitteki insanlardan sürekli laf işitileceğine, hayırlı fırsatlar yakalayacağına böylece coşku, neşe ve sevinç içinde olacağına yorulur.

Kahve falında sütlü kahve ikram etmek başarısının düşeceğine bunun da geri planda kalmasına ve unutulmasına neden olacağına, rızkının ve zenginliğinin de garanti olacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir