AnaSayfa / Genel / Kahve falında açma börek görmek

Kahve falında açma börek görmek

Kahve falında açma börek görmek çok büyük bir hızla işlerinin düzeleceğine, üzüntülerinin sona ereceğine ve çok uzun zamandan beri gerçekleştirmek istediği şeylere en kısa zamanda rahat bir şekilde ulaşacağına, yeni bir kazanç kapısı bulunacağına, çok yüksek bir mevkiye terfi alınacağına, sıkıntıların ve sorunların biteceğine, meslek hayatında hep cesaretli adımlar atacağına bu sayede yenilmez biri haline geleceğine, büyük çaba sarfedeceğine, kişinin bu şekilde hareket etmesi sayesinde gerçekleştireceği işin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine, epey bir kazanç getireceğine ve bereketli olacağına, çok sevinip işinin başına geçeceğine, işini kaybedeceğine ve ekmeğinden olacağına, önemli yatırımlarda ve iş girişimlerinde bulunmaya delalet etmektedir.

Kahve falında açma börek gördüyseniz:

  • Acele kararlardan kaçının.

Kahve falında açma börek görmek herhangi bir sağlık sorunu varsa eğer şifa bulacağına, ailesi içinde yaşanan tartışmaların ve kavgaların sona ereceğine, ruhen ve bedenen kendini çok daha iyi hissedeceğine delalet eder.

Kahve falında açmamış pembe gül görmek bir sebeple kendisine ve ailesine çok dikkat etmesi gerektiğine aksi halde içlerinden birinin bir şekilde zarar göreceğine, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya geleceği bir çalışma gerçekleştireceğine delalet eder.

Kahve falında açmamış lale görmek yapılan işte çok sıkıntılı olayların yaşanacağına ve aile bireylerinden birinin vereceği destek ile çok büyük kazançlar elde edeceğine, hasretle sarılacağına ve ayrı kaldığı yılların özlemini gidereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında çiçeğin açmasını görmek rahat ettiği bir döneme gireceğine, ettiği tüm duaların kabul edileceğine ve mal mülk sahibi olacağına, bir sebeple alınteri dökerek elde ettiği kazancı kaybedeceğine, aile hayatında büyük sorunlar yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında çalan telefonu açmamak özel ve sosyal hayatından geri çekmek zorunda kalacağına, güleceğine, eğleneceğine ve kahkahalara boğulacağına inanılır.

Kahve falında tıkanmış tuvaleti açmaya çalışmak akıllı ve doğru işler yapması sayesinde rızkının her geçen gün artacağına, sıkıntılarının, problemlerinin, sorunlarının çözüleceğine alamet eder.

Kahve falında açma ekmek yapmak kazancının günden güne artacağına, hiç düşünmediği kadar büyük başarılar kazanacağı bazı işlere gireceğine, bolluk ve bereket dolu günler görüleceğine ve çok mutlu ve huzurlu olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında açma ekmek görmek kazanmak için harcanan nefesin ve dökülen alın terinin boşa gideceğine, amaçların gerçekleşmeyeceğine, maddi ve manevi olarak da kayıpların olacağına, rızkının genişleyeceğine, başarılarının artacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir