AnaSayfa / Genel / Kahve falında çok börek görmek

Kahve falında çok börek görmek

Kahve falında çok börek görmek daha önce hiç ilgili olmadığı bir işe gireceğine, büyük bir şöhrete sahip olunacağına, mutlu olacağına, daha fazla kazanç ve daha fazla rızık elde edeceğine, yaşadıklarının kendisi için ders niteliği taşıyacağına, aynı hataları bir daha tekrar etmeyeceğine, borçlarının kapanacağına, sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine, kazancının eksilmeyeceğine, hayal kırıklıklarını ve gönül yaralarının yavaş yavaş unutacağına, sorunların bu sayede ortadan kalkacağına delalet etmektedir.

Kahve falında çok börek gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz kişilerle yapacağınız planlar ilişkilerinizi renklendirebilir.

Kahve falında pasta börek kek görmek sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluklar duyacağına, ticari yönden atılacak adımların hayırlı olacağına delalet eder.

Kahve falında peynirli börek yapmak çok rahat edeceği ve kendisini büyük mutluluklar içinde bulacağı bir döneme gireceğine, ortak olarak çok büyük bir projeye gireceğine, zenginlik kazanacağına, düşmanlarına karşı tetikte olacağı gibi, bu kimselerin oyunlarını bozmak için çok sakin ve gizli şekilde hareket edeceğine delalettir.

Kahve falında ıspanaklı peynirli börek görmek iş ve aile hayatında saygınlık kazanacağına, haybeye para ve zaman harcayacağına, geleceğini de olumsuz yönde etkileyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kol böreği yemek yeni fikirler ve düşünceler ile gireceği yeni bir işte şimdiye kadar görülmemiş bir başarı elde edeceğine, işlerinin azalacağına fal sahibinin de böylece sevdikleri ile daha çok vakit geçirme olanağı elde edeceğine delalet eder.

Kahve falında pırasalı börek yemek rakipleri sevindirecek bir duruma düşüleceğine, üzüntülerini bir çırpıda atlatacağına ve çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine tabir olunur.

Kahve falında börek hamuru görmek kendisini üzen ve kıran kişilerden uzak duracağına ve çok daha rahat ve güzel günler geçireceğine, hayatının kalan kısmında da o kimseyle birlikte işler yapacağına rivayet eder.

Kahve falında haşhaşlı börek görmek arkadaşlardan biri ile kurulan işte beklenenden daha büyük kazanç elde edileceğine, anne baba hayır dualarının alınacağına, düşündüğü bir işte çok geç davrandığı için pişman olacağına tabir olunur.

Kahve falında çeşit çeşit pasta börek görmek uğranılan zararın telafi edileceğine ve çok büyük bir atılım yaparak sosyal hayatında çok mutlu olacağına, elde bulunan paranın tükeneceğine, düşmanların sevineceği olayların yaşanacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir