AnaSayfa / Genel / Kahve falında baklava börek yapmak

Kahve falında baklava börek yapmak

Kahve falında baklava börek yapmak art niyetli kimselerin oyununa geleceğine, onlar tarafından aklının çelinmeye çalışılacağına, zor zamanların sona ereceğine ve uzun süre sonra mutlu olunması yolunda bazı adımlar atılacağına, uzun zamandır hasretini çektiği biriyle kavuşacağına, bereket ve başarı getirecek atılımlarda bulunacağına, çok rahat edeceği bazı işler gerçekleştirip ferahlığa çıkacağına, ekmeğinin azalacağına, kaçırılan fırsatlar yüzünden uzun zamandan beri yapılmak istenen bir projenin askıya alınacağına, ortaya çok başarılı ve uzun yıllar boyunca unutulamayacak projeler konulacağına delalettir.

Kahve falında baklava börek yapmak gördüyseniz:

  • İstediğiniz sonuçları almak istiyorsanız kendi işinizi kendiniz yapmalısınız.

Kahve falında baklava börek yapmak nefsine yenileceğine, rakipleri mağlup edeceğine, makam sahibi olacağına delalettir.

Kahve falında baklava börek yemek pek çok hayal kırıklığı yaşayacağına, yok yere kendisini üzdüğü bir dönemin yakın bir zamanda son bulacağına işarettir.

Kahve falında börek ve baklava görmek zengin olmak için suç işlemekten de çekinmeyeceğine, yeni yerler göreceğine işaret etmektedir.

Kahve falında baklava börek görmek çok zor zamanlar geçireceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına, el attığı bütün işlerde büyük başarılar kazanacağına, üzüldüğü konuların yakın bir zamanda düzeleceğine alamet eder.

Kahve falında baklava yapmak blöf yapan bir kişi yüzünden iş hayatında çok kötü bir duruma düşüleceğine, sistemli bir şekilde işleyen bir projede yaşanacak bir aksilik yüzünden işlerin rayından çıkacağına, adaletin geleceğine ve kişinin de bu hayırlı gelişmeler sayesinde huzurlu ve mutlu olacağına alamet eder.

Kahve falında cevizli baklava yapmak yaptığı ve yapacağı işler ile çok güzel yerlere gelip büyük paralar kazanacağına ve refah ve huzur içinde bir hayat süreceğine, insanlarla arasında iyi geçimin sağlanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında hamurla börek yapmak çekilmez ve bunaltıcı hale gelmeyeceğine, işlerin gereksiz bir şekilde bozulacağına yorulur.

Kahve falında ıspanak böreği yapmak övgü dolu güzel ve gurur verici sözler işiteceğine, yapılan iyilikler sayesinde çok sıkı dostluklar kurulcağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir