AnaSayfa / Genel / Kahve falında börekten kıl görmek

Kahve falında börekten kıl görmek

Kahve falında börekten kıl görmek yaşadığı yerden uzak kalacağına ve özlem çekeceğine, hayatın tadını doyasıya çıkaracağına, aile hayatının çok huzurlu bir şekilde geçeceğine, üzüntülerin ve tartışmaların sonunda tatlıya bağlanacağına, yaşadığı sorunlardan ötürü aile hayatında huzursuzluğun başgöstereceğine, uğrayacağı çok büyük maddi ve manevi zararın yanısıra her zaman doğru ve güzel şeyler ile anılan adının lekeleneceğine ve aile hayatında çok büyük tartışmaların ve neredeyse ayrılıkların yaşanacağına, iş amaçlı çıkılacak bir seyahatten güzel haberlerle dönüleceğine, onlarla birlikte hareket edeceğine, bu sayede rahatlığa, kolaylığa, rızka, kazanca, hayra, iyiliğe ve güzelliğe ulaşacağına, yaptığı işlerden çok para kazanacağına, aile bireyleri arasında varolan tartışmaların sona ereceğine delalettir.

Kahve falında börekten kıl gördüyseniz:

  • İmajınızı zedeleyebilecek hareketlerden kaçınmalısınız.

Kahve falında börekte kıl görmek zorlukların ve tartışmaların aşılacağına, yapılan işlerde büyük kazançlar elde edileceğine, kazaların ve belaların fal sahibinden uzak olacağına delalettir.

Kahve falında börekten kıl görmek sorunlarından bu sayede kurtulacağına, yakın bir zaman içinde çok büyük problemler ile boğuşmak zorunda kalacağına tabir olunur.

Kahve falında ıspanak böreği görmek çok büyük ve kazançlı çalışmalar elde edeceğine, istediği ve gerçekleştirmek için zaman kolladığı şeyleri kısa bir zaman içinde gerçekleştireceğine ve çok büyük mutluluk duyacağına alamet eder.

Kahve falında ekmek börek görmek kendi patronu olacağına, bir elinin yağda bir elinin balda olacağı bir hayatı olacağına delalettir.

Kahve falında börek hazırlamak büyük kazançlar getireceğine, çalışmalarının çok kazançlı bir hal almasını sağlayacağına, dünya malı sahip olmanın peşine düşeceğine ve ahiret hayatını unutarak inancını boşlayacağına inanılır.

Kahve falında sevgiliyle börek yemek çaresizliklerine ve çözümsüzlüklerine çareler ve çözümler bulacağına, deyim yerindeyse mutluluktan havalara uçacaklarına, uzun zaman önce tedavi edilmiş olan bir rahatsızlığın tekrar edeceğine işaret eder.

Kahve falında su böreği hamuru görmek maddi ve manevi olarak büyük rahatlığa ereceğine, işlerinde yaşanan sorunların biteceğine alamet etmektedir.

Kahve falında tepside pişmiş börek görmek verilen  sözlerin tutulacağına, ters giden işlerin yoluna sokulacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir