AnaSayfa / Genel / Kahve falında börek pişirmek

Kahve falında börek pişirmek

Kahve falında börek pişirmek yaptığı yatırımlardan yana istediği sonuçlara ulaşacağına, iş, eş ve para konusunda kişinin çok şanslı olacağına, yaşanan sorunların kısa süre içinde sona ereceğine, bir sebeple ruhen güçsüz düşüleceğine, kendini sürekli geliştirmek için çabalayacağına, okuyacağına ve bilgileneceğine, kendisini dolandırıp para almak isteyen bir kişiler ile karılaşacağına, fal sahibinin kendisine olan güveninin artacağına, yüksek bir mevkiye terfi edeceğine, elde bulunan imkânların çok rahat bir şekilde kullanılacağına ve rahat edileceğine inanılır.

Kahve falında börek pişirmek gördüyseniz:

  • Sorumluluklarımızı ciddiyetle ele almamız gerekebilir.

Kahve falında börek pişirdiğini görmek çok güzel ve hayırlı adımlar atılacağına, akrabalarla küslüklerin sona ereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yağda börek pişirmek eline geçen kazancın gün geçtikçe daha da artacağına, bir sebeple kendisine yeni bir yol çizmek zorunda kalacağına, büyük kazançlar elde ettiği işi bıraktığında ister istemez büyük bir maddi zarara uğrayacağına, bu zarar yüzünden çok zor bir döneme gireceğine inanılır.

Kahve falında peynirli börek pişirmek elde edeceği hayırlı fırsatlar sayesinde rahata kavuşacağına, özledikleri ve ayrı kaldıkları ile kavuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ıspanaklı börek pişirmek eline geçen paranın sıkıntılarını gidermeyeceğine, çok uzun zamandan beri yaptığı işte çeşitli sorunlar yaşayacağına, parasal ve ruhsal açıdan büyük gelişmeler kaydedileceğine delalet eder.

Kahve falında çiğ börek pişirmek fal sahibinin hayırlı kısmet ve fırsat elde edeceğine, ailesi ile açılan arasını düzeltmesine yardım edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında fırında börek pişirmek hayallerinin ve amaçlarının gerçekleşeceğine, iyi niyetlerle attığı adımların takdir göreceğine ve fal sahibinin arkasından dua edenlerin çoğalacağına, elindeki imkânları kullanarak girdiği bir işte çok sıkıntı çekeceğine yorulur.

Kahve falında pasta börek pişirmek tüm arzularının yerine geleceğine, dertlerini unutmasına, gözyaşını silmesine ve elinin de darlıktan kurtulmasına vesile olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında börek pişirip yemek sıkıntı ile geçimini sağlamaya, onların gittiği yolu izleyerek kazanç elde edeceğine ve sonradan da insanlara karşı rezil olacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir