AnaSayfa / Genel / Kahve falında birine börek yedirmek

Kahve falında birine börek yedirmek

Kahve falında birine börek yedirmek eş ve evlat sahibi olacağına, kazancının günbegün artacağına, büyük emekler vereceğine ve canını dişine katacağına, elden arka arkaya paralar çıkacağına, masrafların bu dönemde artış göstereceğine, maddi anlamda mücadelelerinin karşılığını alacağına, çalışmalarının takdir edileceğine, daha güçlü hale geleceğine ve onlardan önde olacağına, bunun da kendisine kalıcı başarı, kazanç, makam ve rızık sağlayacağına, kötü bir geçmişe sahip birinin yapmak istediği kötülüğün boşa çıkacağına ve mal varlığının yaşanacak kötü bir olaydan ötürü azalacağına ancak sıkıntıların sona ereceğine yorulur.

Kahve falında birine börek yedirmek gördüyseniz:

  • Bırakın, diğerleri ciddi işlerle uğraşsınlar.

Kahve falında birine börek yedirmek sevilen kişiler ile güzel çalışmalar yapılıp başarılar kazanacağına, kendisinden hayır beklenemeyen dosta işaret etmektedir.

Kahve falında peynirli börek yediğini görmek önceden başarılı ve yetenekli olduğu işte artık aynı performansı ve yeterliliği gösteremeyeceğine, bu nedenle hayatının zorlaşacağına, isteklerini, ideallerini yerine getirmek için ihtiyacı olan tüm maddi ve manevi olanaklara sahip olacağına işaret eder.

Kahve falında kıymalı börek yediğini görmek evliliğinde hanedeki rızkının bol olacağına, durgunlaşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında su böreği yediğini görmek bir sebeple bu kişiye yardım edip içinde bulunduğu kötü durumdan kurtulması için büyük bir destek vereceğine, atılacak adımla birlikte çok iyi bir mevkiye giden bir yolun açılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında birinin börek yediğini görmek iş hayatında saygı göreceğine, çok hayırlı bir işle ilgili olarak büyük bir adım atılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında pasta börek yediğini görmek sıkıntısız, sorunsuz ve çilesiz bir dönem geçireceğine bu sürede kendisi için çok faydalı, verimli ve bereketli işler yapacağına, sevdiği kişilere yardım edeceğine inanılır.

Kahve falında sigara böreği yediğini görmek işlerinin çoğalacağına, işlerinin açılacağına, kazancının artacağına, hayatının da düzene gireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ıspanaklı börek görmek parasal olarak çok büyük bir kazanç elde edileceğine, herkesin takip ettiği ve çok sevdiği birisi olacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir