AnaSayfa / Genel / Kahve falında böreklik hamur açmak

Kahve falında böreklik hamur açmak

Kahve falında böreklik hamur açmak hayır, iyilik ve güzellik bulacağına, şansın yaver gitmesi sayesinde heveslendiği her konuda başarılı olacağına, sorunların ve sıkıntıların çözüme kavuşacağına, küslerin yakın bir zaman içinde barışacaklarına, fakirlerin güleceğine, halk arasında çok sevilen ve sözü dinlenen bir kişi olacağına ve iş hayatında çok iyi yerlere geleceğine, dostlarıyla bir araya geleceğine, deşarj olacağına, belki de hayatının fırsatını yakalamış olacağına ve hayatının bir anda değişeceğine, sevdiği kişilerden zarar göreceğine, işlerinde daha önce yaşanmış olan sorunların tekrar karşısına çıkması üzerine daha hızlı ve daha kolay bir şekilde çözeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında böreklik hamur açmak gördüyseniz:

  • Tavırlarınızı buna göre belirlemenizde fayda var.

Kahve falında börek hamuru açmak sıkıntılı ve sorunlu olunan zamanlarda büyük bir istekle ortak olacağına, yeni işlere girip daha büyük kazançlara sahip olmak için kendi işini kuracağına ve bu sayede istediği herşeye kavuşup hemen ardından hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine tabir olunur.

Kahve falında hamur açmak börek yapmak çok rahat ve huzurlu bir döneme gireceğine, rızkın ve kazancın artacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında böreklik hamur açmak işlerinin kötüleşeceğine, maddi olarak çok zor bir döneme gireceğine ve büyük bir zarara uğrayacağına, maddi ve manevi açıdan kendisini çok yıpratacak bir kişi ile arkadaşlık kuracağına yorulmaktadır.

Kahve falında börek hamuru görmek getirisinden daha fazla olacağına, onu yalnız bırakmayacağına, kızına daima sahip çıkacağına ve onu desteklemekten de hiç vazgeçmeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında hamurla börek yapmak işlerin kısa sürede çözüme kavuşacağına, atılan adımların ferahlığa çıkacağına, zorlukların, dertlerin ve üzüntülerin geride kalacağına, iş hayatında yeni bir sayfa açılacağına, kırılan kalplerin tamir edileceğine, kendisi gibi ender rastlanacak kadar düzgün bu kimselerle hep omuz omuza olmak isteyeceğine alamet eder.

Kahve falında hamur börek görmek eskisinden de iyi olacağına, işlerle ilgili olarak bu kişi ile bir ortaklık kurulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında su böreği hamuru görmek maddi açıdan çok büyük gelir kaynağı olacağına, güzel gelişmeler yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında hamurdan börek yapmak hayırlı ve güzel bir döneme girileceğine, kurulu düzenin bozulacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir