AnaSayfa / Genel / Kahve falında börek hamuru açmak

Kahve falında börek hamuru açmak

Kahve falında börek hamuru açmak eline geçen bazı imkânlar sayesinde sıkıntılarından kurtulmaya çalışacağına, çok büyük sevgi seline maruz kalınacağına ve ne zaman yardıma ihtiyacı olursa herkesin bir şekilde yardım edeceğine, dinin emirlerini hiçe sayacağına, maddi anlamda güç kaybedeceğine, ailesinin ihtiyaçlarını karşılamakta zorlanacağına, çok büyük kısmetler kazanacağına, neşesini ve ağız tadını yitireceğine, üzüntülerinin ve sıkıntılarının en kısa sürede sona ereceğine, edilen duaların kabul olacağına ve hayır getirecek bir işin başına geçirileceğine tabir olunur.

Kahve falında börek hamuru açmak gördüyseniz:

  • Kendi kafanızda planlar yapmış veya yönergeler oluşturmuş olabilirsiniz.

Kahve falında hamur açmak börek yapmak maddi olarak kötü geçen bir dönemin kapanacağına, yeni işlerin geleceğine, büyük oranda kazanç elde edeceğine inanılır.

Kahve falında böreklik hamur açmak büyük emekler vereceğine, iş hayatında da çok zorluklar yaşanmasına sebep olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında börek hamuru açmak arzularına kavuşacağına, saç stilini ve giyim kuşamını değiştireceğine inanılır.

Kahve falında hamur açıp börek yapmak özellikle iş konusunda büyük paralar kazandıracak girişimlerde bulunulacağına, zor zamanlarında da en büyük destekçilerinin yine bu kimseler olacağına rivayet eder.

Kahve falında hamur börek görmek endişe duyduğu konularda çok zarar göreceğine, sorunların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, sıkıntılı ve zor durumlardan kurtuluşa erileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında börek hamuru görmek hayırsız olaylar yaşayacağına, yaşamı boyunca haksızlıklarla mücadele etmek için varını yoğunu ortaya koyacağına alamet etmektedir.

Kahve falında su böreği hamuru görmek onlar gibi davranıp, mal ve para sahibi olacağına, iş konusunda sevilen bir kişiden yardım alınacağına, dertlerin biteceğine yorulur.

Kahve falında hamurdan börek yapmak iş konusunda sıkıntı çekileceğine, yakın bir kişinin kendisine duyulan güveni suistimal edeceğine, rakiplerin işine gelecek bir konuda bazı sırları açıklayacağına, fal sahibinin hayatının en güzel günlerini yaşayacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir