AnaSayfa / Genel / Kahve falında hamur açmak börek yapmak

Kahve falında hamur açmak börek yapmak

Kahve falında hamur açmak börek yapmak gayrimenkul işine girileceğine, bazı adımlar atacağına, uzun süredir ayrı olunan biri ile biraraya gelineceğine, daha güzel bir hayat için adımlar atılacağına, zenginliğe kavuşulacağına ve gayrimenkul işine girileceğine, hayatının düzene gireceğine, emeklerinin karşılıksız kalmayacağına, böylece çıkabilecek problemleri kısmen de olsa bertaraf edeceğine, sevdiklerinden uzak kalmadan, onlarla daha çok vakit geçirerek yaşlanacağına, maddi ve manevi olarak yıkılacağına inanılır.

Kahve falında hamur açmak börek yapmak gördüyseniz:

  • Size söz verilen birşeyi elde edebilmek için zorlu bir mücadele vermek zorunda kalabilirsiniz.

Kahve falında hamur açmak börek yapmak hikmetli ve asil insanlardan olacağına, insanlara yol göstereceğine, herkes için etiketlerin fiyatının aşağı düşeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında börek hamuru açmak aile bireylerinden birinin hastalığı ile sarsılacağına, rahatının yerine geleceğine ve psikolojisinin yaşadığı güzel olaylar sayesinde daha iyi olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında böreklik hamur açmak çıksa bile kendisini çok kötü hissedeceğine ve bütün imkânlarını kullanarak kendisinin durumla ve yaşanan olaylar ile herhangi bir bağlantısının olmadığını ispatlamaya çalışacağına, çok büyük kazanç getirecek işlere girileceğine, uzun bir zamandan beri ertelenen hayallerin gerçekleştirilmesi için çeşitli adımlar atılacağına yorulur.

Kahve falında hamurla börek yapmak yaşanan zorlukların üstesinden gelineceğine, kendisini çok rahatsız hissedeceğine işarettir.

Kahve falında hamur açıp börek yapmak uzun süredir devam eden bir sorunun yakın zamanda çözüme kavuşacağına, kısa bir süre de olsa yatak tedavisi görüleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında hamurdan börek yapmak hayat boyu çok sevileceğine, talihin yüzlerine güleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında börek hamuru görmek inancı kuvvetli kimselerle ahbaplık edeceğine, tüm isteklerine ve ideallerine kavuşacağına inanılır.

Kahve falında su böreği hamuru görmek ancak iş hayatında sahip olunan itibar sayesinde bu sorunun kısa bir sürede bertaraf edileceğine, bir sebeple sorunlarla direkt muhatap olmak zorunda kalınacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir