AnaSayfa / Genel / Kahve falında hamurla börek yapmak

Kahve falında hamurla börek yapmak

Kahve falında hamurla börek yapmak mutluluk ve başarı için ne kadar amacı varsa onu gerçekleştireceğine, sadece maddi gücünün değil aynı zamanda manevi gücünün de ömür boyu süreceğine, sorunların kalmayacağına, sevdiği kişilerin üzülmesine sebep olacağına, ancak gerçeğin ortaya çıkmasıyla birlikte herkesin özür dileyeceğine, zor zamanlar ve musibetler ile karşılaşılacağına, alınan borçların günü gününe ödeneceğine, etrafına güzel insanların dolacağına, yaptığı işlerin hep dönüp dolaşıp aynı yere geleceğine yorulur.

Kahve falında hamurla börek yapmak gördüyseniz:

  • Kırıcı olmaya eğilimlisiniz.

Kahve falında hamur açıp börek yapmak bir sebeple moral olarak çok kötü olacağı bir döneme gireceğine, bir türlü ödeyemediği borçlarını yakında ödeyeceğine yorulur.

Kahve falında hamurla börek yapmak işlerinde engellenemeyecek ve önüne geçilemeyecek bir yükselişe geçeceğine, sevdiği kişilerin uzun zamandan beri devam eden sorunlarının çözümü için yakın bir zaman içinde destek olacağına, hayırlı bazı çalışmalar gerçekleştirip büyük kazançlar elde edeceğine tabir olunur.

Kahve falında hamurdan börek yapmak çekilen bir çilenin maddi olarak büyük bir zarar verdikten sonra sona ereceğine, çok hayırlı ve iyi mevkilere geleceğine yorulur.

Kahve falında hamur açmak börek yapmak üzüntülerin yerini mutluluğa bırakacağına, ele geçen fırsatlar sayesinde çok büyük adımlar atılacağına ve hayırlı kazançlar elde edeceğine delalettir.

Kahve falında hamur börek görmek bir sebeple nerede yanlış yaptığını ve hangi kararı yanlış verdiğini oturup uzun uzadıya düşüneceğine, acı tecrübeler edineceğine inanılır.

Kahve falında börek hamuru görmek yeni işler alma fırsatı elde edeceğine, çok sağlıklı ve sıhhatli biri olunacağına delalet eder.

Kahve falında böreklik hamur açmak bir sebeple kendisine yeni bir yol çizmek zorunda kalacağına, büyük kazançlar elde ettiği işi bıraktığında ister istemez büyük bir maddi zarara uğrayacağına, bu zarar yüzünden çok zor bir döneme gireceğine, iftiraya maruz kalınacağına alamet eder.

Kahve falında su böreği hamuru görmek projelerinin engellenmeye çalışılacağına, kredi çekileceğine ancak yaşanan maddi ve manevi sıkıntılar yüzünden ödenemeyeceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir