AnaSayfa / Genel / Kahve falında hamurdan börek yapmak

Kahve falında hamurdan börek yapmak

Kahve falında hamurdan börek yapmak iyi bir patron olacağına, girdiği işlerde zarara uğrayacağına, destek olduğu kişilerden ihanet göreceğine, taş kalpli kişilerle muhatap olacağına, uğraşacağı bir meşgalesinin kalmayacağına ve bu dönemde kendisini işe yaramaz hissedeceğine, kendisini dünya hayatından soyutlayacağına, sıkıntıların bazı hastalıklara sebep olacağına, maddi açıdan büyük bir yokluk çekileceğine, rakipleriyle girdiği tartışmalardan büyük üzüntüyle çıkacağına, karşılaştığı bazı ayak oyunları yüzünden yakın bir zaman içinde işsiz kalacağına, verdiği sözleri yerine getiremeyeceğine, daha rahat ve huzurlu bir yaşam süreceğine rivayet eder.

Kahve falında hamurdan börek yapmak gördüyseniz:

  • Ani hareketlerden kaçınmalısınız.

Kahve falında hamur açmak börek yapmak sabit geliri olacağına, geçiminin kolaylaşacağına, elinin bollaşacağına ve hayatının da güzelleşeceğine, yaşanan ekonomik sorunların aile bireyleri ile birlikte atılacak adımlar sayesinde sona ereceğine rivayet eder.

Kahve falında hamur açıp börek yapmak alınacak olan başarılar sayesinde çok saygı duyulacağına, kâbus gibi günlerin geleceğine işaret eder.

Kahve falında hamurdan börek yapmak kişinin başında dönen kara bulutların artık dağılmaya başlayacağına, hane içine ay doğacağına, aksiliklerin, şanssızlıkların ve kısmetsizliklerin yerini hayır olana bırakacağına, karanlığın biteceğine, çok sevinçli ve huzurlu günler görüleceğine, uzun zamandan beri kurulan hayallere kavuşulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında hamurla börek yapmak alacağı başarıların tatmin ve memnun olmasına yeteceğine, yaşadığı bir rahatsızlığın yakın bir zamanda son bulacağına, büyük bir azimle çabalayarak kendi işini kuracağına, etrafındaki insanlara başları sıkıştığında yardım edeceğine delalettir.

Kahve falında börek hamuru açmak iş sahibi olunacağına, çeşitli güzel olaylara vesile olacak adımlar atılacağına, hayırlı ve dürüst bir kişi ile evlilik yoluna girileceğine, ele geçen kazancın artacağına delalet eder.

Kahve falında börek hamuru görmek maddi ve manevi açıdan büyük gelişmeler kaydedileceğine, zor zamanların geride kalacağına, haneye bolluk ve berekete dolacağına alamet etmektedir.

Kahve falında böreklik hamur açmak huzurun bozulacağına ve sıkıntılarla baş etmekte zorluk çekileceğine, çok uzun bir dönem bu rahatsızlıkla boğuşacağına tabir olunur.

Kahve falında su böreği hamuru görmek özellikle ticaretten yana hak ettiğini alamayacağına, maddi olarak zarar edeceğine, pek çok hayır duası alacağı için işlerinin de daima yolunda gideceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir