AnaSayfa / Genel / Kahve falında hamur börek görmek

Kahve falında hamur börek görmek

Kahve falında hamur börek görmek yaşadığı bu güzel olayları unutmayacağına, yeni bir işe girmek için üst düzey bir yetkiliden yardım isteneceğine, el emeği ile kazanılan para sayesinde kişinin ihtiyaçlarını gidereceğine, güzel günler yaşayacağına, bir sebeple eşi ile arasının açılacağına, endişelerinden kurtulacağına, bir sebeple sorunlarla direkt muhatap olmak zorunda kalınacağına, atılan adımlar sayesinde çok daha iyi bir duruma geçileceğine ve kazanç elde etmeye başlanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında hamur börek gördüyseniz:

  • Evinizi veya ailenizi ilgilendiren beklenmedik gelişmelerle uğraşmanız gerekebilir ya da yakın çevrenizdeki kişilerin yardımınıza ihtiyacı olabilir.

Kahve falında hamur açıp börek yapmak yakın bir zaman içinde başarılı olacağı bir çalışma gerçekleştireceğine, kısmetinin açılacağına, orada tatsız olaylar yaşayacağına, bazı kişilerle karşı karşıya geleceğine rivayet eder.

Kahve falında hamur börek görmek verilecek kararlar doğrultusunda uzun zamandan beri yapılamayan çalışmaların tamama erdirileceğine, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, ruhen de sakin, huzurlu hissedileceğine alamet eder.

Kahve falında hamur açmak börek yapmak başarıya giden yoldaki engellerin ortadan kaldırılacağına, kazancının ve rızkının düşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında böreklik hamur açmak bir sebeple iş hayatında çok büyük zararlar edeceğine, çok zor durumlara düşeceğine ve elinde avucunda olan malı elinden çıkarmak zorunda kalacağına, çok zor bir yoldan geçeceğine rivayet eder.

Kahve falında su böreği hamuru görmek helal kazanç elde edeceğine, çalışmaların hayırlı kapılar açacağına, geleceğin güzel gelişmeler getireceğine inanılır.

Kahve falında hamurla börek yapmak çok huzurlu ve mutlu bir hayata sahip olacağına, çok sıkıntılı zamanlar geçireceğine delalet eder.

Kahve falında hamurdan börek yapmak iş hayatı içerisinde insanlara vefa gösterileceğine, işlerin yoluna gireceğine, kötü kişilerin ve paragözlü insanların hayattan uzaklaştırılacağına işaret eder.

Kahve falında börek hamuru açmak rahat ve sağlıklı bir ömür sürüleceğine, yakın bir zaman içinde alacağı kötü bir haberden ötürü büyük bir zorluk çekeceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir