AnaSayfa / Genel / Kahve falında su böreği hamuru görmek

Kahve falında su böreği hamuru görmek

Kahve falında su böreği hamuru görmek endişe duyulacak bazı olaylar yaşanacağına, esenleyeceğine, eğer bu durum başarılı olursa fal sahibi ile tanıdığı arasında çok büyük bir bağ kurulacağına ve çok büyük bir huzura erileceğine, kavgalı aile bireyleri ile aralarındaki suların durulacağına, üzüntülü bir döneme girileceğine ve verilen sözlerin çok istenmesine rağmen tutulamayacağına, sorunlarından kurtulacağına, işlerinin bir daha bozulmamak üzere normale döneceğine, kısmetinin hep açık olacağına, işlerinin açılacağına, kurulu düzeninin hiç bozulmayacağına, maddi olanaklarının sınırsız olması sayesinde hiçbir eksiğinin kalmayacağına, evindeki aşının çok daha çeşitleneceğine tabir olunur.

Kahve falında su böreği hamuru gördüyseniz:

  • Ay ortalarında kendinizi daha iyi tanımaya başladığınızı görebilirsiniz.

Kahve falında su böreği hamuru görmek çok daha farklı bir yaşam sürüleceğine, girdiği bütün işlerde çok başarılı olacağına sıkıntılarından ve sorunlarından kendisini kurtaracağına delalet etmektedir.

Kahve falında hamur açıp börek yapmak hayallerinin gerçekleşeceğine, emeklerinin karşılığını bulacağına, hayallerin hayırlı bir şekilde gerçekleşeceğine rivayet eder.

Kahve falında böreklik hamur açmak üzerinde uzun zamandan beri kafa yorduğu bir çalışma sayesinde çok büyük maddi güce erişeceğine, işlerini kısa süre içinde ve sorunsuz olarak sonuçlandıracağına, güvensizlik duymaya işarettir.

Kahve falında börek hamuru açmak dürüst olup olmadıkları bilinmeyen kişilerin aklına uyacağına, büyük bir işe kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında hamurdan börek yapmak uzun süredir görülmeyen bir akrabadan haber alınacağına, doğru ve kazançlı adımlar atılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında börek hamuru görmek manevi açıdan huzuru sevdiği insanlarla beraber vakit geçirmekte bulacağına, müjdeli haberler ve beklenmedik teklifler alacağına tabir olunur.

Kahve falında hamur börek görmek başının hiç dara düşmeyeceğine ve mutlu bir hayatı olacağına, uzun uğraşlar sonucu biriktirdiği zenginliği yitireceğine delalettir.

Kahve falında hamurla börek yapmak o kişiden fiziksel olarak etkileneceğine, çok saygıdeğer biri olmasına rağmen verilen çabayla unvanının kirleneceğine, bu yüzden çok büyük üzüntü duyacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir