AnaSayfa / Genel / Kahve falında börek hamuru görmek

Kahve falında börek hamuru görmek

Kahve falında börek hamuru görmek mal mülk sahibi olacağına, önemli yerlere geleceğine, içine düştüğü zor durumdan kurtulacağına, rahat edeceğine, işlerin yeni kapılar açacağına, kendisini üzen durumlardan uzak kalıp, hayatın iyi yanlarına bakmaya çalışarak, daha pozitif biri olacağına, sorunlu ve üzüntülü günlerin geride kalacağına, böylece sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına ve rahat edeceğine, mutlu bir yuvaya sahip olacağına, aralarından su sızmayacağına yorulur.

Kahve falında börek hamuru gördüyseniz:

  • Zorlanmanız olayların ilerlemeyeceği anlamına gelmiyor.

Kahve falında su böreği hamuru görmek geçim derdine düşeceğine ve kötü şeyler yaşayacağına, bir taraftan para kazanırken diğer taraftan kötü kişilerle kötü işler yapmaya ve başını binbir türlü belaya sokup çok zarara uğrayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında hamurdan börek yapmak daha derin bir ruhani hayata sahip olması ile beraber çevresindekilere de inancı hakkında doğru bilgiler vermeyi vazife edineceğine, yüksek moral sahibi olunacağına, kazancın arttırılması konusunda büyük adımlar atılacağına, çok büyük kısmetler elde edileceğine işaret eder.

Kahve falında börek hamuru açmak kendisini çok yıpratacağına, alınacak hayırlı haberler ile zorlukların aşılacağına delalettir.

Kahve falında hamur açıp börek yapmak işlerindeki verimin ve bereketin düşeceğine, yaşayacağı sorunlar nedeni ile kurulu düzeninin ve huzurunun da berbat olacağına, geçim derdi yaşamayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında böreklik hamur açmak kötü halin son bulacağına, ardından işlerin çok iyi gitmesi ve büyüme kararının alınması ile birlikte üretim çalışmalarına da girileceğine delalet eder.

Kahve falında hamur açmak börek yapmak çok büyük tartışmalara ve çekişmeler yaşayacağına ve aile arasında zaman zaman sürtüşmeler meydana geleceğine, zararının büyük olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında hamurla börek yapmak ancak bir türlü başaramayacağına ve istemeden de olsa işle ilgili geri dönüşü olmayan bir karar vereceğine, üzüleceğine ve kırılacağına rivayet eder.

Kahve falında hamur börek görmek sevilen birinin geleceğine, maddi olarak çok büyük kaynaklara sahip olunacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir