AnaSayfa / Genel / Kahve falında hamur açıp börek yapmak

Kahve falında hamur açıp börek yapmak

Kahve falında hamur açıp börek yapmak bütün iş anlaşmalarının çeşitli sorunlardan ötürü iptal edileceğine, kendisini hiç bilmediği bir işte bulmasına rağmen kısa süreli bir inceleme sayesinde işi öğreneceğine, eşinin ve çocuklarının kendisi içi vefa göstereceğine, müşterilerinin çoğalacağına, kazancının bereketleneceğine, çok büyük üzüntüler yaşadığı ve kendisini bu yüzden çok yıprattığı için uzun bir süre boyunca ertelemek zorunda kaldığı şeyleri gerçeğe çevireceğine, seven, mutlu ve huzurlu biri olacağına, maddi imkânlarının çokluğu sayesinde dilediği gibi yaşayacağına, bazı ortaklıklar gerçekleştireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında hamur açıp börek yapmak gördüyseniz:

  • Evinizi, yaşam tarzınızı veya yaşadığınız yeri ilgilendiren farklı planlar yapabilirsiniz.

Kahve falında hamur açıp börek yapmak işlerinin açılacağına, hayatının yoluna gireceğine, çok büyük üzüntüler ve stresler yaşayacağına, çok daha iyi işler yapmak için yakında bir haber alacağına, bu haber sayesinde çok büyük kazançlar elde edileceğine işarettir.

Kahve falında hamurla börek yapmak ferahlığa ve çok büyük bir bolluğa çıkılacağına, sorumlu tutacağına yorulur.

Kahve falında hamurdan börek yapmak kazanılan paraların ve malların ortaya konulması sayesinde iş sahibi olunacağına, küskün kişilerin arkadaşları aracılığı ile barıştırılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında hamur açmak börek yapmak yaşadığı sorunların çözümü için çok olumlu adımlar atıp ortaya çıkan üzüntülü durumların son bulacağına, karşısına aksiliklerin ve engellerin çıkacağına, başarılarının azalacağına, mallarının eksileceğine delalettir.

Kahve falında hamur açıldığını görmek büyük sıkıntılara ve üzüntülere yol açacağına, yaşadığı yerin güzelleşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında börek hamuru görmek nurtopu gibi bir evlada sahip olacağına, nişanlı ya da sözlü olanların arasına husumet gireceğine ve geçici bir ayrılık yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında böreklik hamur açmak maddi kayıpların sona ereceğine, bir sebeple doğru yoldan sapacağına, hem günahkâr olma hem de kazalara ve belalara yakın durma durumuyla karşı karşıya kalacağına, daha önce hiç meyil etmediği bazı işlere girişeceğine inanılır.

Kahve falında hamur börek görmek mutlu ve rahat bir hayat süreceğine, sevdiği ve çok istediği bir projeyi hayat geçirerek etrafındaki herkesin dikkatini çekeceğine ve takdirlerini kazanacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir