Kahve falında börek açmak

Kahve falında börek açmak çok kar getirecek işlere gireceğine ve muhtaç insanlara yardım etme konusunda büyük adımlar atacağına, durumunuzun iyileşeceğine ve maddi yönden güçleneceğinize, iyileşme göstereceğine, beden ve ruh sağlığının yerinde olacağına, elinde bulunan imkânların çeşitli sorunlara sebep olacağına, kısa süre içinde bitebilecek bir işin daha uzun bir süreye çıkacağına, işlerinin çok zor zamanlara gireceğine, sıkıntılarından kurtulup rahata ereceğine, yeni bir ilişki yaşanacağına, rakiplerin başarı kazanacağına, aile hayatı ile ilgili çok hayırlı ve güzel bir adım atılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında börek açmak gördüyseniz:

  • Maddi alanlardaki durumunuz veya planlarınız konusunda da gerçekçi olmanız gerekiyor.

Kahve falında börek hamuru açmak sıkıntıların Allah’ın izni ile son bulacağına, rakiplerine karşı zafer elde edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında börek açmak eğlenceli ve hoş günler geçireceğine, birçok sıkıntıya maruz kalabileceğine işarettir.

Kahve falında böreklik hamur açmak işlerin kötü gidişatına dur denileceğine, pek güven vermeyen bir kişinin iş teklifinin geri çevrileceğine, yapılan bir yardım sayesinde rahat bir nefes alan ve işlerini düzene sokan bir arkadaşın destek olacağına, her arzunun kişiyi mutlu edecek şekilde gerçek olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında hamur açmak börek yapmak hayal kırıklığına düşeceğine, kazancın kısa bir zaman içinde elden çıkacağına işaret eder.

Kahve falında börek paylaşmak rakiplerini yeneceğine, maddi anlamda yarışılmayacak ve tabiri caizse boy ölçülemeyecek güce kavuşacağına, kendisini üzen ve kıran kişileri hayatından çıkaracağına alamet etmektedir.

Kahve falında hamur açıp börek yapmak makamını garantileyeceğine, kudret sahibi olacağına, durumu düzeltmek için elden gelen her şeyin yapılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında su böreği yediğini görmek nazara geleceğine ve güzelliği, dış görünüşünün etkileyiciliği ile çok sayıda aşığı olacağına, sıkıntılarını çözmek için adım atacağına yorulur.

Kahve falında ocakta börek yapmak çevresi ve toplum tarafından takdir alacağına, manevi açıdan iyi bir dönem geçirileceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir