AnaSayfa / Genel / Kahve falında ocakta börek yapmak

Kahve falında ocakta börek yapmak

Kahve falında ocakta börek yapmak başka projeler içinde yer alarak atılımlarını artıracağına, hayalini kurduğu şeylere kısa bir zaman içinde ulaşacağına, sevdiği bir kişi ile girdiği büyük bir çalışma içinde çok hayırlı kişiler tanıyacağına ve bu kişiler ile büyük işler gerçekleştireceğine, kalifiye elemanlar arasına gireceğine, işle ilgili olarak yaptığı çalışmaların yeni iş kapıları açacağına, yapılan uzun görüşmeler sayesinde çalışma hayatı içinde yaşanan sorunların kısa süre içinde bitirileceğine, sıkıntıların bitirilip esenliğe kavuşulacağına, çok üst mevkilere yükseleceğine ve hayal ettiği şeylere daha kısa zamanda kavuşacağına, ağız tadının ve keyfin yerine geleceğine, her geçen gün daha da büyüyen dertlerin sona ereceğine ve mutlu ve sevinçli haberler alınıp deyim yerindeyse havalara uçulacağına, kırgınlık ve ayrılık yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ocakta börek yapmak gördüyseniz:

  • Bir yerleri, bir işi ya da bir insanı terk etme, başını alıp gitme arzuları duymanız olasıdır.

Kahve falında ocakta börek yapmak lüks ve konforlu bir hayata kavuşacağına, çok zor dönemleri rahat bir şekilde yöneteceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ocakta yemek yapmak ruhsal açıdan çok iyi hissedilecek bir döneme girileceğine, başın sıkıştığı anda etraftaki kişilerden yardım alınacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ocak yapmak çok büyük ve çok sıkıntı verici olayların yaşanacağına, babaevinden ayrılıp yeni bir ev kurulacağına inanılır.

Kahve falında hamur açıp börek yapmak o kişiden fiziksel olarak etkileneceğine, iş hayatında yaşanan krizlerin çok büyük belirsizliğe sebep olacağına, aile bireyleri arasında tartışmaların boy göstereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yufkadan börek yapmak borçların kapanacağına, sevdiği kişilerden aldığı destek sayesinde kendisini biraz toparlayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kek börek yapmak artık çok daha huzurlu ve mutlu bir hayata kavuşacağına, başarılarının artmasıyla birlikte gelirinin de yükseleceğine rivayet eder.

Kahve falında etli börek yapmak blöf yapan bir kişi yüzünden iş hayatında çok kötü bir duruma düşüleceğine, her geçen gün daha çok kazanç elde edeceğine işaret eder.

Kahve falında sac böreği yapmak borçlarının kapanacağına, daha çok dünya malı edineceğine ve daha fazla nimete kavuşacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir