AnaSayfa / Genel / Kahve falında su böreği yediğini görmek

Kahve falında su böreği yediğini görmek

Kahve falında su böreği yediğini görmek esenlik, huzur ve saadet bulacağına, işlerin yaşanacak talihsiz bir durumdan ötürü kesileceğine, çok yüksek bir mevkiye terfi alınacağına, kendisini üzen ve kıran kişiler ile yollarını en kısa zaman içinde ayıracağına, gerçekleştireceği büyük ortaklık sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, heveslerin söneceğine, ele geçecek haram mal ve paraya, sorunların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında su böreği yediğini gördüyseniz:

  • Bazı kişileri veya olayları zorlama eğiliminde olabilirsiniz.

Kahve falında su böreği yediğini görmek hayırlı bir yuva kurulacağına, üzerine titrediği bir kişi ile hayırlı bir birliktelik yaşayacağına inanılır.

Kahve falında sigara böreği yediğini görmek kul hakkına girmeyeceğine, sıkıntılarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına delalet eder.

Kahve falında birine börek yedirmek çok hayırlı sonuçlar elde edebileceğine, kendisine olan güveninin azalacağına, işlerinin her geçen gün daha kötüleşeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında pasta börek yediğini görmek çok başarılı işler ortaya koymaya devam edeceğine, herkes tarafından takdir edilen ve sevilen biri olacağına, hayatından nefret duygusunu atacağına, dostluk, barış, sevgi ve dayanışma içinde yaşamayı seçeceğine yorulur.

Kahve falında kıymalı börek yediğini görmek girdiği bir ortaklıktan büyük zararla çıkacağına, fırsatları önceden görüp kişinin geleceği için çok doğru yatırımlar yapacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında peynirli börek yediğini görmek kişinin eski aşkına geri döneceğine, yaşanan tartışmaların sona ereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında birinin börek yediğini görmek çok kötü günler geçirdikten sonra kendisini toparlayarak işine ve hayatına geri döneceğine, falı kapatan kişinin varını yoğunu kaybedeceğine delalet eder.

Kahve falında su böreği yemek her türlü olasılığa karşı hazırlıklı olmasından ötürü zarar görmeden bu süreci atlatacağına, kırgınlık ve ayrılık yaşayacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir