AnaSayfa / Genel / Kahve falında börek paylaşmak

Kahve falında börek paylaşmak

Kahve falında börek paylaşmak karşısına hayırlı, zengin, anlayışlı bir kısmet çıkacağına, sevdiğini söyleyeceğine, onların yanındayken her anın doyasıya tadını çıkaracağına, ondan her zaman iyi haberler alınacağına, çok sıkıntılı ve çok zor döneme gireceğine, çok büyük aksilikler ile karşılaşacağına, zor durumların sona ereceğine, sevilen ve iş hayatında sözüne güvenilen bir kişi olunacağına, fal sahibinin hayal kırıklığı yaşayacağına, zevkli ve güzel hale geleceğine, çok iyi mevkilere geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında börek paylaşmak gördüyseniz:

  • Evdeki sorunlarla uğraşırken düşük profil çizmenizde fayda var.

Kahve falında börek paylaşmak şansının ve kısmetinin açık olacağına, başarılarının takdir edileceğine, yapılacak bazı akıllıca manevralar sayesinde rakiplerin geride bırakılacağına tabir olunur.

Kahve falında meyve paylaşmak üzüntülü geçen günlerin çok yakın zaman içinde sona ereceğine, manevi olarak hayırlı bir noktaya gelineceğine, maddi olarak büyük kazançlar elde edileceğine, yaşanan hastalıkların, musibetlerin, sıkıntıların ve sorunların son bulacağına, yenileneceğine ve sıhhate kavuşacağına rivayet eder.

Kahve falında elma paylaşmak kazandığı her kuruşun alın teri ile ıslandığı için helal olduğuna ve hanesinde bolluk ve bereketin bir ömür boyu süreceğine, maddi anlamda güçlü bir kişi haline geleceğine alamet eder.

Kahve falında un paylaşmak o kimsenin başının dertte olduğunu öğreneceğine, onların başarıları ile gururlanacağına rivayet eder.

Kahve falında yediğini paylaşmak bir türlü işin yoluna girmeyeceğine, uzun zaman çekilen rahatsızlıklar yüzünden ruhsal olarak da yıpranacağına ve hastalıkların kişiyi yataklara düşürecek kadar ağır bir şekilde seyredeceğine işarettir.

Kahve falında mal paylaşmak sağlık ve sıhhatinin bozulacağına, hasta olan yakınının ölüm haberini alacağına, iş hayatında sıkıntılı bir döneme gireceğine, sırtındaki yükten kurtulacağına işarettir.

Kahve falında cevizi paylaşmak hiç olmadık bir sebepten ötürü parasal ve ruhsal zarara düşeceğine, memur ise terfi edeceğine veya tayininin çıkacağına inanılır.

Kahve falında lokum paylaşmak fal sahibinin mutluluğua kavuşacağına, iş sahibi olmak için uğraş verileceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir