AnaSayfa / Genel / Kahve falında böreği çöpe atmak

Kahve falında böreği çöpe atmak

Kahve falında böreği çöpe atmak geçim kolaylığı içinde olacağına ve deyim yerindeyse ayaklarını yerden kesecek fırsatlar elde edeceğine, kötü günleri arkasında bırakacağına, uğranacak büyük zararların ve ortaya çıkacak sorunların tahmin edilmesi ve bu durumun akıllı bir şekilde kontrol edilmesi için falı kapatan kişinin yakın bir arkadaşından yardım ve destek alacağına, maddi olarak çok büyük bir ferahlık yaşayacağına, yaşamın yeni tatlarını keşfedeceğine, geçim sıkıntısını da arkasında bırakacağına, hedefine ulaşmak için sebat edeceğine, maddi olarak uğradığı zararların birkaç katını kazanacağına, yaptığı işlerde büyük başarılar elde edeceğine, maddi olarak yaşanacak bir ferahlık sayesinde özgüvenin tekrar kazanılacağına delalettir.

Kahve falında böreği çöpe atmak gördüyseniz:

  • Fikirleriniz genellikle uygulanabilir şeyler olmakla birlikte bazıları da sizi bloke edebilir.

Kahve falında böreği çöpe atmak kısmetinin bollaşacağına, iyi ve hayırlı bir kısmetinin çıkacağına delalet eder.

Kahve falında eski elbiseleri çöpe atmak iç dünyasının zenginleşeceğine, vereceği hayırlı bir karar ile hayatının çok daha güzel bir hal alacağına yorulur.

Kahve falında çöpe çöp atmak başın sıkıştığı bir anda çok sevilen ve değer verilen bir arkadaştan gelecek yardımla sorunun çözüleceğine, huzursuzluğundan ve karamsarlığından kurtulacağına delalet eder.

Kahve falında yatağı çöpe atmak kendisini üzen ve kötü durumlara sokan olayların son bulacağına, bir sebeple iş konusunda adım atmakta biraz korkak davranacağına delalet etmektedir.

Kahve falında çöpe bişey atmak hayırlı kız evlatlara sahip olacağına, kısmetli bir kişi olunması sayesinde girilen bütün işlerde çok büyük kazanca kavuşulacağına alamet eder.

Kahve falında balkondan çöp atmak pis yollara gireceğine ve fesat kişilerle söz birliği edip, onların gittiği yolu izleyerek kazanç elde edeceğine ve sonradan da insanlara karşı rezil olacağına, başka kişilerin zor diye ellerini sürmedikleri işlerin çok kolay bir şekilde yapılacağına, öyle durumların insanlar tarafından takdir edileceğine işarettir.

Kahve falında çöp elbise atmak çok büyük bir güven ve huzur içinde yaşanacağına, çok yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, büyük sorunlarla boğuşulacağına tabir olunur.

Kahve falında çöpte et atmak işlerinin gerileyeceğine, kar getiren işyerinin edilen zararın düzeltilmesi için alınan borç yüzünden çok büyük sorun yaratacağına, maddi ve manevi olarak güçleneceğine, kısmet alacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir