AnaSayfa / Genel / Kahve falında çöpe çöp atmak

Kahve falında çöpe çöp atmak

Kahve falında çöpe çöp atmak var olan hastalıklarının şifa bulacağına, sorunlu ve sıkıntılı dönemlerden geçeceğine, sevdiği kişilerin mutlu olacağına, aile bireyleri ile çok mutlu bir hayat yaşayacağına, ev sahibi olacağına ve atacağı adımlar sayesinde kendisine yüklü miktarda kazanç getirecek bir işe gireceğine, kazancını başkalarıyla da paylaşacağına, kötü yollardan ekmek sahibi olmayacağına, insanları kıracağına, problemlerinin de çözümlerine ulaşacağına, son model arabaya sahip olacağına, lüks tüketime büyük bütçe ayırabileceğine inanılır.

Kahve falında çöpe çöp atmak gördüyseniz:

  • Arkadaşlarınızla bir araya gelmek veya sizi mutlu edecek seyahatler yapmak ajandanızda yer alabilir.

Kahve falında çöp atmak kararları alacak ve son sözü söyleyecek kimse konumuna geleceğine, onayı alınmadan tek bir adım dahi atılamayacak kadar büyük bir rütbe elde edeceğine, hem siyasal hem de sosyal konularda üstün bilgilerle donanacağına, aile ve iş yaşantısıyla ilgili sıkıntılı bir sürecin başlayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında tencereyi çöpe atmak çok sıkıntı çektiği ve üzüldüğü konularda kendisini ferahlatacağına ve rahata ereceğine, iş hayatında ya da sosyal hayatında sıkın   tı yaratacak durumlara düşeceğine inanılır.

Kahve falında balıkları çöpe atmak yardım etmek isteyen kişilerin yardımlarını geri çevireceğine, aksiliklerin aşılacağına işarettir.

Kahve falında evden çöp atmak kaybettiği maddi kayıpların eksiksiz şekilde karşılanacağına, kurulu bir düzene kısa yoldan ulaşacağına delalet eder.

Kahve falında çöpe ayakkabı atmak elden arka arkaya paralar çıkacağına, masrafların bu dönemde artış göstereceğine, sıkıntılarından kurtulup hem ailesi içinde hem işyerinde çok güzel günler göreceğine ve çok büyük mutluluklar yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sakızı çöpe atmak etrafındaki insanların desteği ile daha çok kişiye ulaşacağına, yakın bir arkadaşın vesile olduğu bir ilişkinin evlilikle noktalanacağına alamet eder.

Kahve falında ölüyü çöpe atmak hayırlı ve güzel kazançlar elde edeceğine, rahat bir hayat süreceğine ve devamlı olarak gönül ferahlığına kavuşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında evdeki çöpleri atmak çok büyük sevinç ve büyük bir mutluluk yaşayacağına, bir sebeple işsiz kalınacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir