AnaSayfa / Genel / Kahve falında balkondan çöp atmak

Kahve falında balkondan çöp atmak

Kahve falında balkondan çöp atmak bir sebeple aile bireyleri arasında çok büyük tartışmaların ve sürtüşmelerin yaşanacağına, unutulan bir sorunun başa bela olacağına, birine olan borcunu başka birine borçlanarak kapatacağına, hastalıklardan ve kederlerden de uzak olacağına, başarısız olacağına, çaresiz durumlara düşeceğine, maddi açıdan zor bir döneme girileceğine, sermaye kaybedeceğine, maddi anlamda zayıflayacağına, çevresindekilere karşı vefasızlık edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında balkondan çöp atmak gördüyseniz:

  • Bazı ani teklifler gittiğiniz yönü değiştirebilir.

Kahve falında balkondan çöp atmak iş konusunda parmakla gösterilecek bir yönetici haline geleceğine, yardım istenen bir kişiden bir türlü cevap alınamayacağına tabir olunur.

Kahve falında balkonda çöp görmek kazancının bu kişi tarafından gizli gizli azaltılacağına, üzüntülerini bir çırpıda atlatacağına ve çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında balığı çöpe atmak karşısına çıkan hayırlı bir kısmet ile kısa süre içinde evleneceğine, çok huzurlu ve güzel günler göreceğine yorulmaktadır.

Kahve falında çorabı çöpe atmak dikkat çekeceğine, ön planda kalmayı sağlayacağına, hayırlı bir yoldan gidilmesi ile zor gibi görünen bir işin hızlı bir şekilde yapılacağına delalet eder.

Kahve falında fareyi çöpe atmak eğlenceli şekilde yaşayacağına, kariyerini ve vizyonunu aşağı çekecek bir iş yapacağına, bu nedenle hem itibarını hem de insanlar arasındaki ününü kaybedeceğine yorulur.

Kahve falında çöpe yorgan atmak onlar sayesinde içine düştüğü ruhsal çöküntüyü atlatmayı başaracağına, ailesindeki huzurun bozulacağına delalettir.

Kahve falında çöpe yüzük atmak girilen tüm işlerle çok ses getirileceğine, hayatı baştan aşağı değiştireceğine, sevilen kişiler ile mutlu olunacağına delalet eder.

Kahve falında ekmeği çöpe atmak sevdiği kişiler ile arasının düzeleceğine, uzun süre doktor kontrolü altında kalarak, diyet yapmak, ilaç kullanmak ve sık sık hastaneye gitmek zorunda olacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir