AnaSayfa / Genel / Kahve falında eski elbiseleri çöpe atmak

Kahve falında eski elbiseleri çöpe atmak

Kahve falında eski elbiseleri çöpe atmak gönül ilişkileriyle ilgili yeni bir sayfa açılacağına, zenginlik sahibi olunacağına ve zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, rahatlığa erileceğine, sorunların kısa bir zaman içinde biteceğine ve mutlu olunacağına, girdiği işleri çok iyi yerlere getireceğine, mutluluğunu kaybetmeyeceğine, mal kaybına uğrayacağına, karşılaşacağı her türlü haksızlıkla ömrünün sonuna kadar mücadele edeceğine, aile hayatında çok sıkıntı çekeceğine, dertlerine çare bulacağına, sorunlarını çözmek için yol göstereceğine inanılır.

Kahve falında eski elbiseleri çöpe atmak gördüyseniz:

  • Sizden istenilenleri net olarak anlayana kadar sorular sormanız gerekebilir.

Kahve falında eski elbiseleri çöpe atmak hak yoluna döneceğine, kolay yollardan kazanç elde ederek, yıpranmadan, ezilmeden ve zorlanmadan hayatını geçindirme şansı elde edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında elbiseyi çöpe atmak darlanacağına, huzurunu kaybedeceğine, elinin de bolluk ve bereket göreceğine alamet eder.

Kahve falında çöp elbise atmak hayırlı kişiler ile büyük bir ortaklık kuracağına, kötü ve zor günler geçireceğine, art niyetli kimselere rastlayacağına işarettir.

Kahve falında eski eşyaları çöpe atmak aksi halde büyük bir zarar uğranabileceğine, çok uzun zamandan beri kurduğu hayallere yakın bir zamanda kavuşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında eski ayakkabıyı çöpe atmak verilen bir sözün yerine getirileceğine, hayır getirecek ve yeni iş kapıları açacak bir işe girileceğine, parasal olarak iyi bir kazanç elde edileceğine, tüm sıkıntıların arasında rahat bir nefes aldıracak bir haber alınacağına, yol yordam öğretileceğine delalettir.

Kahve falında eski ayakkabıları çöpe atmak her geçen gün daha da kötü olaylar yaşayacağına, hak etmediği bir tek kuruşa ya da bir tek lokmaya dahi tenezzül etmeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında eski elbiseleri atmak onları doğru şekilde değerlendiremeyeceğine böylece kendisini şifa ve gelir kapılarına götürecek olan kısmetini de tepmiş olacağına, çok başarılı olunacağına, çok büyük zorluklar çekildikten sonra işlerin hayırlı bir şekilde ilerleyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında eski elbiselerini atmak para sıkıntısı çekeceğine, çabalarının boşa çıkacağına, çok başarılı olup, kazancının artacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir