AnaSayfa / Genel / Kahve falında çöpe bişey atmak

Kahve falında çöpe bişey atmak

Kahve falında çöpe bişey atmak çok büyük kazançlar getirecek işlere gireceğine, kendi ekmek teknesine sahip olacağına, çok iyi giden işlerin duracağına, kendisine hayallerinde en büyük desteğin aile üyelerinden geleceğine, beğenilen işlere imza atacağına, yaptığı işle ilgili olarak birçok kişi yetiştireceğine, gönlünün ferahlarken bedeninin de şifaya kavuşacağına, sıkıntı çektiği konularda çok iyi bir sonuca ulaşacağına, neredeyse göz göre göre çok büyük bir sorunlara yelken açılacağına alamet eder.

Kahve falında çöpe bişey atmak gördüyseniz:

  • İlerlediğiniz yönün farkındasınız.

Kahve falında kıyafetleri çöpe atmak kişinin kaybettiği imkânlara yeniden kavuşacağına, bir araya geleceğine delalet eder.

Kahve falında tencereyi çöpe atmak kazandığı paraları ve malları uğradığı zararları ortadan kaldırmak için son kuruşuna kadar harcayacağına, bu yüzden çok zor zamanlar geçireceğine, geleceğin güzel gelişmeler getireceğine, parlak bir kariyere sahip olunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında fareyi çöpe atmak söz sahibi olacağına, önemli atılımlar yapacağına ve bütün bunların kendisine hem şöhret hem de para getireceğine, yardım edeceği bazı kişiler ile çok büyük bir işbirliğine gideceğine delalettir.

Kahve falında eski elbiseleri çöpe atmak uzun zamandan beri yaşadığı ve bir türlü kurtulma fırsatı bulamadığı sorunlardan kısa bir zaman içinde kurtulacağına, kendisine müjdeli haberlerin iletileceğine işaret eder.

Kahve falında tuvalete çöp atmak verilen sözlerin yerine getirilememesinden ötürü güvenin sarsılacağına, ruhsal olarak kötü bir duruma düşüleceğine delalettir.

Kahve falında eşyayı çöpe atmak mutlulukla dolu günlerin etkisiyle işte de başarı sağlamaya, her zaman kendinden emin, hoşgörülü biri olunacağına, hayallere kendini çok fazla kaptıracağına ve bu nedenle de çok üzüleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kediyi çöpe atmak karamsarlığa kapılmak, dünyaya küsmek yerine koşulların elverdiği şekilde yaşayacağına, kendisine verilecek büyük bir destek sayesinde kendi işini kuracağına işarettir.

Kahve falında hamuru çöpe atmak hayırlı bir şekilde başlayan olayların ve gelişmelerin zarara sebep olacağına, kurulmuş olan bir ortaklığın ardından büyük bir borç yükünün altında kalınacağına ve uzunca bir süre sıkıntı çekileceğine, yakın bir zaman içinde çok büyük kazançlar elde edeceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir