AnaSayfa / Genel / Kahve falında çöp elbise atmak

Kahve falında çöp elbise atmak

Kahve falında çöp elbise atmak galibiyetlerinin artacağına, dünya yaşamı için de gerçekleştirmek istediklerine kavuşacağına, sevgisinin artacağına, ters giden olayların düzeltileceğine, insanlardan göreceği bazı kötülüklerden ötürü çok zor günler geçireceğine, bu yüzden insanlarla arasına büyük bir mesafe koyacağına, çok zor zamanlar yaşayacağına, düşmanlarının ve kendisini çekemeyen kişilerin oyunlarından ve hilelerinden ötürü bulunduğu makamı kaybedeceğine, hayatın fal sahibine, mutluluk, zenginlik, sağlık ve hayır getireceğine, hayat boyu refah içinde ve huzurlu bir şekilde yaşaması için gereken miktardan daha çok kazanç elde edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında çöp elbise atmak gördüyseniz:

  • Bazı dostlarınızın da hoş sürprizlerine karşı hazırlıklı olmalısınız.Her türlü kimseyle iyi ilişkiler kurabiliyorsunuz.

Kahve falında çöp elbise atmak yaşadıklarının kötü etkilerinden kurtulacağına, aile hayatının her zaman çok iyi bir şekilde gideceğine inanılır.

Kahve falında eski elbiseleri çöpe atmak kolay ve geniş olanaklar içinde yaşayacağına, verdiği sözleri yerine getireceğine, kendi işine sahip olacağına delalet eder.

Kahve falında elbiseyi çöpe atmak içsel güvensizliklerinize, döktüğü alın terinin karşılıksız kalmayacağına delalettir.

Kahve falında saçı çöpe atmak çeşitli projeler ortaya koyacağına, buna rağmen iş hayatı ile ilgili bazı sorunlar ile çok büyük bir savaş vereceğine, kendisine zarar vermek isteyen kişileri zarara uğratacağına ve mutlu olacağı bir mevkiye geleceğine işarettir.

Kahve falında çöpe yüzük atmak bir sebeple çok zarar edeceğine, zorlukların biteceğine, zararların telafi edileceğine, yeni bir işe geçiş yapılacağına tabir olunur.

Kahve falında yüzüğü çöpe atmak sevdiği insanları üzecek, onurlarını kıracak konuşmalar yapacağına, bolluk ve bereket geçireceğine alamet eder.

Kahve falında halıyı çöpe atmak kendi zevkine uygun bir ev döşeyip işlerini bu mekânda ortaya konacağına, dünyanın çeşit çeşit lezzetlerinden ve keyiflerinden nasipleneceğine alamet etmektedir.

Kahve falında eşyayı çöpe atmak içinde bulunduğu sıkıntılardan herhangi bir zorluk çekmeden kurtulacağına, çok büyük başarılar elde edeceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir