AnaSayfa / Genel / Kahve falında boncuktan kolye takmak

Kahve falında boncuktan kolye takmak

Kahve falında boncuktan kolye takmak onlarla daha çok vakit geçirerek yaşlanacağına, maddi ve manevi olarak ailesinden büyük destek göreceğine, geçimden, paradan ve maldan yana sıkıntı yaşamayacağına, eğlenceye ve alışverişe bol vakit ve bütçe ayırabileceğine, elin yapılacak işlerle gitgide bollaşacağına, geçiminin daha kolay hale geleceğine, çok kolay bir hayatı olacağına, adım atarken çok zorlanacağına, eline geçen bütün sorunları hızlı bir şekilde çözüme kavuşturacağına delalettir.

Kahve falında boncuktan kolye takmak gördüyseniz:

  • Bir arkadaşınızın teklifini kabul ederek eğlenceli saatler geçirmeniz veya değişik konularla ilgilenmeniz olasıdır.

Kahve falında boncuk kolye takmak onları okula göndereceğine, sorunların ve dertlerin biteceğine rivayet eder.

Kahve falında boncuktan kolye takmak fal sahibinin daha farklı bir hayatı benimseyeceğine ve sevdiklerine düşman, düşmanlarına da dost olacağına, gözünü bürüyen mal hırsı nedeniyle çok yanlış yollara gireceğine ve belalı kişilerle iş birliği yapacağına delalettir.

Kahve falında boncuklu kolye takmak kazançlı bir adım atılacağına, yapılan hataların kısa bir zaman içinde telafi edileceğine, hayattan elini eteğini çekeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında nazar boncuklu altın kolye görmek hayaline kavuşacağına ve muradına ereceğine, kardeşleri ile tartışmasından dolayı canının sıkılacağına işaret eder.

Kahve falında mavi boncuklu kolye görmek hayatının kolaylaşacağına, yoksullara ve zorluk çekenlere el uzatacak olan fal sahibinin pek çok kimseden hayır duası alacağına inanılır.

Kahve falında yeşil boncuklu kolye görmek çok hayırlı ve helal kazançlar elde edeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın zamanda eş, dost ya da akrabalarından alacağı büyük destek sayesinde kurtulacağına ve bir işten dolayı kötü insanlar ile muhatap olmak zorunda kalacağına, ancak herhangi bir sorun yaşamadan bu durumdan kurtulacağına yorulur.

Kahve falında mavi boncuk kolye görmek dertlerin başlayacağına, hayalkırıklığı yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında boncuk kolye yapmak kırgınlık yaşanan bir kişi ile barışılacağına ve üzüntü duyulan bir olayın düzeltileceğine, çok güzel ve yüksek kazançlı işlere imza atacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir